viimeisiä viedään!

Tenttejä nimittäin. Huomenna on tilastotieteittein toinen välikoe ja siitä on piiiikku paniikki päällä. Ois vissiin pitänyt vähän ahkerammin käydä niillä luennoilla... Lukiossa olin niin ahkera matikassa, että vissiin se mun matikkainnostus (ja -pää) jäi sitte sinne. Keskiviikkona on ranskan tentti ja sitten alkaa LOMA! Ainakin koulusta. 

Kävin tänään pyörimässä vajaan tunnin kaupungillakin. Saimme työpaikalta joululahjaksi lahjakortin Pukumieheen/Mick'siin ja kävin hieman katselemassa mihin sitä tuhlais. Nyt joulukuun kunniaksi saamme sieltä myös parempaa henksualea, joten nythän se jo kannattais tuhlata. En vain millään osaa päättää, että mitä ostaisin! Aion myös ostaa Japelle vielä yhden joululahjan, mutta en osaa päättää silläkään saralla, että mitä ostaisin.

Täällä se pakkanen jatkaa paukkumistaa ja mittari näyttää -20°C:ta ja pukeutiminenkin on myös sen mukaista. Ostin eilen Aleksi13 tuon karvakaulurin, jota olin hypistellyt jo koko syksyn ja tänään totesin, että se on kyllä erittäin hyvä ostos! Se sopii tosi hyvin toppatakkini alle, jonka kanssa ei oikein normaalia kaulahuivia voi käyttää, mutta olen kaivannu sen ison ja löysän kauluksen alle jotain lämmittämään. Kuva on otettu kauniista rappukäytävästämme :D

paita Mango // neuletakki H&M // farkut only // kengät Pampas
Nyt palaan tiltin ihmeelliseen maailmaan ja toivon, että saan tentin huomenna kunnialla läpi! Thumbs up!

-Lindsay

1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.