Teini-Linda vuosimallia 2005-2006

Olen säilyttänyt Irc-Galleriassa tunnustani aina tähän päivään saakka siksi, että sinne on tallentunut niin paljon vanhoja kuvia, joita minulla ei ole enää millään koneella tallessa. Yksi päivä muistin taas koko nettisivun olemassa olon ja päätin käydä selaamassa kuvat läpi. Haluan jakaa nyt sen hauskuuden teidän kanssa! Kaikki kuvat ovat ihania über posetus-kuvia, mutta mitä muuta Irc-Gallerian kuvilta nyt voi odottaakaan? Olkaa hyvät, teini-Linda vuosimallia 2005-2006!

2005

Yläasteen viimeinen vuosi / Lukion ensimmäinen vuosi, ikä 16. Minulla oli tuolloin noin puoli vuotta huulikoru, kyllä, huulikoru! Äiti maksoi minulle, että otin sen pois... Leikkasin myös syksyllä piiiitkän tukkani olkaipäille. Tyyliltäni olin tuolloin muka rock-typy. Oh my...


Mites toi mun tukka? Miksei se enää ole nuin paksu?


Ton pääkallon lisäsin H&M:n huppariin ite :D
Ja SE huulikoru.

2006

Tämän vuoden tammikuussa luovuin jo huulikorusta ja myös muu "muka rock" väheni tyylistäni huomattavasti ja muutuin takaisin ihan vaan perus pissikseksi! 


Niin, ja nykyään mahani on noin 2x tuosta.


kesä <3
<3
<3

Kuvia olisi vaikka millä mitalla lisää, mutten viittinyt laittaa sellaisia kuvia, joissa esiintyy minun lisäksi muita :) Joku kerta voisin kuitenkin palata menneisyyteen vielä vanhojen tanssien, penkkareiden ja YO-juhlien merkeissä.

-Lindsay

3 kommenttia

  1. LINDSAY! vahanko ma jarkytyin; ei SULLA oo voinu olla jotai kasvokoruu ja joku napapaita jos on paakallo:DDD!!!! siis mun mielest naa oli nii huippui, kiitos :DD oon kelannu et sul on aina ollu toi klassinen tyyli, hauska naha entista elamaa!;)

    VastaaPoista
  2. haha eikö!! :D mut hei se ei oo napapaita vaan ihan pitkä huppari, ehkä vähä lyhyt :D

    VastaaPoista
  3. se on eniten napapaita jonka oon KOSKAAN nahny sun paalla:D!!! siis ihan legendaarista;)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.