pikkujoulut part 3

Eilen oli sitten vuorossa tämän joulun viimeisen pikkujoulut, työpaikan sellaiset. Olin töissä klo 8-17, eli olin aika poikki 9 tuntisen työpäivän jälkeen ja yritin ottaa pienen nokoset. Niistä ei tietenkään tullut mitään, koska en osaa nykyään enää nukkua. Pikkujouluihin oli varattu isot tilat johon koko porukka mahtui ja paikalla oli kai noin 100 tyyppiä. Juhlissa oli kyllä tosi hauskaa ja ruuaksi tarjoiltiin perinteisesti joulumenu. Oli ihana päästä syömään kinkkua ja lanttulaatikkoa, sillä harmittelin viikolla suuresti, kun olin missannut koulussa joululounaan. Paikalla oli myös karaokelaitteet, mutta en onneksi erehtynyt mikkiin koskemaan :D Päällä juhlissa oli seuraavaa:

paita Veromoda // hame Asos // sukkahousut H&M // nilkkurit Vagabond // kaulakoru Asos


Tykkään tuosta Veromodan kietaisumallisesta paidasta tosi paljon, mutta silti sitä tulee käytettyä tosi vähän. Minulta löytyy se myös violettina. Pitää alkaa käyttämään niitä useammin. Uusi etutukkakin on saanut todella paljon kehuja! Moni ei työpaikan pippaloissa aluksi edes tunnistanut minua! :D 

Nyt väsyttää, väsyttää ja väsyttää, mutta edessä ois 8h työpäivä...

-Lindsay

1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.