pikkujouluja ja pikkumustaa

Eilen kävin piipahtamassa opiskelija-ainejärjestömme pikkujouluissa Kaarlessa. Viisiitti ei tosiaan venynyt kovin myöhään, sillä tämän päiväinen työvuoro rajoitti juhlintaa. Voi olla Tapsantansseissa lähtee sitten tälläkin tytöllä käsistä, haha! Kuvia en paikan päällä muistanut otella, mutta tässä "vähän" pikkujouluasua :)

                

mekko Veromoda // kengät Soaked in Luxury // panta H&M

Kuvat ovat hieman heilahtaneita, sillä en malttanut pysyä kuvanottohetkellä paikallani. Lauloin samalla telkkarista tulleen Biisikärpäsen tahdissa, eikä Jape ymmärtänyt keskeyttää kuvaamista. Huomatkaa myös sohvalta tippunut nalle :D Ressukka. Paras otos oli ehkä seuraava:

                 


Pikkujoulujen pukukoodi oli naisilla pikkumusta ja miehillä puku. Mekko on ostettu jo syyslomalla Rovaniemeltä Veromodasta. Se on melko yksinkertainen, mutta hihat ovat hieman puhvimaiset ja selässä rusetti.


Kynnet lakkasin joulunpunaiseksi Mavalan Madrid kynsilakalla ja sormiin laitoin vielä muutaman rihkama sormuksen. Rannerengas on äidiltä saatu.


Ja laukuksi valikoitui Guessin cluch, jota käytän nykyään oikeastaan aina kun lähden ulos. Mutta se ei kyllä ole kovin usein, sillä käyn nykyään niin harvoin ulkona. En edes kauheana perusta Guessin laukuista, mutta tämä on minusta todella söpö ja mieleinen. 


Huomenna en aio tehdä mitään muuta kuin rentoutua, herkutella ja katsoa perinteisesti linnanjuhlia. Nyt minä lähden töihin.

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Kaunis rannerengas! Asu muutenkin on nätti.

  VastaaPoista
 2. WAUTSI KAUNIS!! upeeee<3 en tiia mita kehuu erikseen, taydellinen asu. Sopii hyvin sulle koko musta pikkumusta, ja toi guessin laukku on kyl nami, pakko olla guessin parhaimmistoo en normisti tykkaa siit;p

  VastaaPoista
 3. Pullopostia, kiitos :)

  Niina, no oho säpä innostuit hehe ;) joo sama, guess ei oo ihan lemppareja mut tykkään tosta tooosi paljon :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.