perjantai asua

Tänään ei jaksettukaan mennä yliopistolle ollenkaan, vaan jäätiin kotiin tekemään koneella tehtävää ryhmätyötä. Sitten kävin kaupungilla tekemässä vielä viimeisiä joululahjaostoksia ennen töihin menoa. Nyt ois sitten kaikki lahjat jo ostetttu. Aika tylsää, etten voi muka enää ostella joululahjoja. Voi olla että lipsun vielä hieman ;) Tänään saatiin jopa otettua kuvia ennen kotoa lähtöä!

neule Vila // huivi Burberry // kengät Ugg

Taisin viime viikollakin mainita, että aion tällä viikolla käydä kampaajalla. No empä käynyt, eikä aikaakaan ole varattu. Olen niiiin saamanton tuon asian kanssa! Mutta sekin tätä asiaa vähän hidastaa, että näin opiskelijana on sellainen noin satasen "tuhlaaminen" hiuksiin aika kova paukku tilin saldolle. Voi olla, että joudun tyytymään värjäämään itse hiukseni ja käyn vain leikkaamassa kampaajalla.

Hukkasin muuten tänään hanskani työpaikalle. Ostelin muutamia joululahjoja sieltä ja sitten oon laskenut hanskat johonkin ja siihen ne on jäänyt. Poljin töistä kotiin paljain käsin ja voi että ku paleli! Oon alkanut viime aikoina unohteleen tavaroita tosi paljon! En tiiä johtuuko se tästä stressistä vai alkavasta dementiasti :D

Huomenna on meidän opiskelija-ainejärjestön Finanssin pikkujoulut! Kiva pitkästä aikaa lauttautua kunnolla ja vähän lähteä juhlimaan. Juhlinta tosiaan on minun osalta melko rauhallista, sillä huomenna on pitkätyöpäivä ja niin on myös sunnuntainakin. Odotan maanantain vapaapäivää aivan hulluna!

Hauskaa viikonloppu :)

-Lindsay

1 kommentti

  1. hullu joululahja shoppailija!! ma en oo ostanu viel yhtakaa :D oon niit jotka ostaa vikan paivan kiirees jostai mika on auki:p kamalaa, mut ootan kyl mita saan ite lahjaks:)

    hej ihanaa teil on finanssin pikkujoulut!! paljon kuvii sit blogiin;)) haluun naha, ikava sinnuu ja kaikkii<33 pitakee hauskee<3

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.