pelottavin lasten elokuva ikinä!

Katsottiin eilen illalla Saiturin Joulu. Muistan kun viime jouluna elokuvan traileri pyöri monesti elokuvateattereissa ennen elokuvan alkua, ja totesin jo silloin, että ompa pelottava elokuva. Elokuva on K11, ja ihan syystäkin sillä olihan se pelottava :D Tuo pääosan ukkelikin oli niin ruma! Mulla ois varmaan tullut pissit housuun jos oisin ollut katsomassa tuota elokuvissa 3D-versiona. Takakannen kuvauksessa luki näin:

"Charles Dickensin rakastettu satu on palannut uutena, taianomaisena versiona – Jim Carreyn tähdittämänä Disneyn Saiturin Jouluna. Sydäntälämmittävä ja

lennokas seikkailu alkaa, kun kolme kummitusta vie saidan Scroogen  
odottamattomalle matkalle, jolla hän vihdoin alkaa ymmärtää joulun merkityksen. 
Anna tämän liikuttavan tarinan tulla osaksi oman joulusi perinteitä ja levittää iloa 
ja lämpöä nyt ja tulevaisuudessa."Elokuvaa ei kyllä kovin iloiseksi voi kehua, mutta jotenkin tykkäsin siitä silti, sillä tarina oli hyvä. Ja onneksi elokuvassa oli kuitenkin onnellinen loppu, kuten lasten elokuvassa kuuluukin! Olisin kuitenkin toivonut, että joulutarinaksi siinä olisi ollut hieman enemmän joulutunnelmaa. 

-Lindsay

1 kommentti

  1. Me käytiin avokin kanssa katsomassa tuo viime vuonna elokuvateatterissa ja ei kyllä joulumieltä kohottanut! Minustaki tuo oli pelottava ja monessa kohtaa säikähdin. En itse veisi lasta kattomaan tuota!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.