loma ♥

Jippiii, mulla alko loma! Kylläkin vain koulusta, sillä töitä on joululomalla ihan kiitettävästi. Ihanaa joka tapauksessa kun syksyn kurssit on kaikki nyt suoritettuna ja kaikki mitä todennäköisemmin vielä läpikin! 

Aamulla Japella alkoi tentti aikaisemmin kuin minulla, niin lähdin samalla aikaisemmin lukemaan kirjastoon vielä ennen tenttiä. Meillä on nyt viikon kummisetäni auto lainassa. Kaakaot messiin ja kirjat auki. Ei kyllä lukeminen sujunut enää niin yhtään, mutta tentti meni silti hyvin! Ainakin toivon niin.


neule H&M // paita Zara
Tentin jälkeen lähdimme juhlistamaan lomaa kiinalaiseen buffettiin. Olen joskus saanut yliannostuksen kiinalaista, enkä enää kovin usein halua syödä sitä, mutta nyt teki mieli.

Oulun Hai Longissa on mahdollista ottaa sellainen buffetti, jossa itse valitsee wokkiinsa lihan, kasvikset ja kastikkeen ja kokki valmistaa sen sitten siinä nenän edessä. En ole missään aikaisemmin nähnyt tuollaista, mutta idea on kyllä hyvä. Itse otimme ihan tavalliset buffeet, sillä tuo omavalintainen buffee on hieman kalliimpi ja oli niin nälkä, että halutti saada ruokaa napaan mahdollisimman nopeaa.

takki Ellos // saappaat Vagabond // pipo Nelly.com // huivi Burberry
Oulun kaupungintalo
Tykkään Oulussa tosi paljon siitä, kun täällä on 1800-luvun rakennuksia, Rovaniemellä kun niihin en ole tottunut. Olisi ihana asua jossain vanhassa esim. jugend-tyylisessä talossa.

Lakkasin eilen kynnet pitkästä aikaa pinkeiksi China glazen lakalla. Ostin tuon noin vuosi sitten Kicksistä, enkä kyllä voi suositella kyseistä lakkaa, sillä minusta se kuivuu tooodella hitaasti ja jouduin temään monet kynnet useaan kertaan kun vahingossa koskin niillä johonkin. Kaiken lisäksi se oli vielä kalliskin. Hehe.


Ja NYT minä linnoittaudun sohvan nurkaan, enkä tee mitään, en yhtikäs mitään!

-Lindsay

4 kommenttia

 1. ihania kuvia! ja onnittelut loman alkamisesta :) huomasitko mun vastauksen siihen sun kommenttiin kun kysyit Oulun kirppareista? siinä Hai Longin vieressä tosiaan se toinen mistä mainitsin :)!

  VastaaPoista
 2. en itseasiassa oo muistanu käydä vastausta mutta nyt luin! kiitos vinkeistä :) huomasinkin sen kirpparin tänään ku käytiin kiinalaisessa ja totetin että pitää kävästä siellä joskus :P

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo sininen opiskeluasu! Pakko kopsata. Löytyy samantyyliset jutut omasta kaapista. :D I love blue!

  VastaaPoista
 4. kiitos! :) itsekin tykkäsin tummansinisen ja vaaleansinisen yhdistelmästä!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.