Linnan juhla -valvojaiset

Tänään olen pitänyt perinteisen ns. Linnan juhla -valvojaiset TV:n ääressä. Joka vuosin linnoittaudun sohvalle herkkujen kanssa katsomaan juhlia ja lähinnä arvostelemaan vieraiden pukuja. Tässä minun lemppareitani:

Punaisia pukuja oli todella paljon ja vaikkei väri olekaan lempparini, oli niiden joukossa minusta kauniitakin pukuja. Marika Aholan puku oli punaisista lempparini, mutta eivät Minna Kauppi ja Tanja Karpelakaan paljoa häviä. Mutta kahden viimeisen kohdalla muu "lookki" oli vielä onnistuneempi kuin puku. Etenkin Minnan kampaus oli hurmaava.

Marika Ahola
Minna Kauppi
Tanja Karpela
Värikkäistä puvuista mieleeni jäi erityisesti luistelijoiden puvut. Muodostelmaluistelija Linnea Tammisen limen vihreä puku oli malliltaan minusta aivan ihana ja olisi ollut hieman erissä värissä aivan täydellinen. Myös Laura Lepistön puvun malli viehätti, mutta väri ei tässäkään ollut ihan lemppareitani. Tykkään siitä kontrastista, että yläosa on hyvin tiukka ja vartalonmyötäinen, mutta alaosa on muhkea ja kerrostettu. Ja samat sanat voin sanoa myös Satu Taiveahon puvusta ja tuon mallisia pukuja juhlissa olikin useita.

Linnea Tamminen
Laura Lepistö
Satu Taiveaho
Niin mitkäs värit ne minua sitten miellyttää? Minun mielestä viehättävämpiä värejä mekoissa on ihan vaan maanläheiset värit, kuten nude, beige, ruskea, harmaa, valkoinen ja musta. Ja viimeisimpänä esittelenkin kaikkein lemppareimpani puvut: Nasima oli niiiin kaunis ja ehdoton lempparini! Puku sopii hänelle aivan mahdottoman hyvin. Siinä ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Myös näyttelijä Henna Tanskasen puku jostain syystä viehätti todella paljon, vaikka se olikin aivan erityyppinen kuin muut.

Nasima Razmyar
Henna Tanskanen
 Myös muita hienoja pukuja näin, mutta en valitettavasti löytänyt niiden kuvia.

-Lindsay

kuvat: yle.fi , iltalehti.fi

3 kommenttia

  1. tykkäsin ite aivan samoista! kyllä nuo nuoret vieraat vie aika vahvasti voiton! :)

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä ne tietyt asut sieltä nousi aika hyvin esiin ja etenkin nuorten vieraiden saralla! :)

    VastaaPoista
  3. Marika Aholan punainen mekko oli kyllä todella hieno. Samoin Linnean, Nasiman ja Laula Lepistön puvut :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.