lahjakortilla hankittua

Byäääh, väsyttää niin paljon. Ei kyllä ihme sillä uni tuli viime yönä vasta joskus klo 1 jälkeen ja aamulla oli herätys töihin klo 9. Minä kun olen niitä ihmisiä, joille alle 10 tunnin yöunet ei vain riitä! Työpäivä meni kuitenkin ihan kivasti ja lupauduin huomiseksikin töihin. Töiden jälkeen oli kamala nälkä, sillä en ollut hankkinut töihin eväitä etukäteen, vaan jouduin kiireellä hakemaan jotain pikaisesti ruokiksella. Iltapalaksi hainkin sitten seuraavaa: 


Mm, subi <3 Subin otan yleensä siihen täysjyväleipään ja täytteeksi kinkkua. Ennen otin kinkku-kalkkunan, mutta nykyään sitä ei ole enää listalla. Kasviksista suolakurkut ja oliivit pois ja kastikkeeksi southwest!

Kerroin eilen käyneeni tuhlaamassa työpaikalta joululahjaksi saamani lahjakortin Pukumiehessä. Lahjakortti riitti kahteen erittäin mieluisaan juttuun. 

1. Givenchy Play -hajuvesi. En yleensä koskaan löydä hajuvesiä itse, vaan keksin ne aina joltain ystävältäni. Tämänkin hajuveden löysin ystäväni Lauran vinkistä, joka oli myös ostamassa sitä itselleen. Ainoa hyvä puoli siinä, että asutaan eri kaupungeissa onkin sitten se, että voin käyttää samaa hajuvettä! Toinen vaihtoehto oli Aqua di Gio, mutta Japen mielestä Play oli parempi. Jostain kumman syystä kaikki hajuveteni ovat vaalenpunaisissa pulloissa tai vaaleenpunaista litkua...


2. Snö of Sweden helmikaulakoru. Olen jo pitkään halunnut Snöltä ihan perinteistä helmikorua ja nyt päätin vihdoin hankkia sen. Tykkään siitä paljon! Nyt kaivaudun peiton alle sohvan nurkkaan ja alan katsomaan väliin jääneitä Täydellisiä Naisia ja odottelemaan toista työläistä kotiin.

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Hei sori ku kommentoin vuoden vanhaan postaukseen, mut muistatko paljon toi play-hajuvesi makso ja mistä sen ostit?:)

    VastaaPoista
  2. Kaikkiin postauksiin saa kyllä kommetoida! :) Ostin tuon Oulun Pukumiehestä ja mun mielestä sen normaalihinta oli n. 50e.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.