Joululahjat yli odotusten

Nyt olisi sitten vuorossa joululahjojen esittelyä. Esittelen kaikki pienimmätkin lahjat, en nyt sentään jokaista villasukkaa kuitenkaan, sillä minusta kaikki lahjat oli ihania :) Isoimman joululahjani (joka on myös synttärilahjani), eli MacBook Pro:n, sain jo aikaisemmin syksyllä ja siitä johtuen odotinkin, että en tänä jouluna saisikaan kovin montaa pakettia. Lahjoja tuli silti todella paljon ja nyt kuvia katsellessa olen aivan häkeltynyt.


1. Mörkö Tee-purkki äidiltä. Meillä on tällainen kahvipurkki jo ja äiti oli täyttänyt purkin valmiiksi erilaisilla teillä :)


2. Iittalan Satumetsä-sarjan iso kulho siskoiltani.


3. Ja saman sarjan 4 "murokulhoa" äidiltä.


4. Peakin huppari Japelta.


5. Nomination pala Japelta. Minulta puuttuu enää viisi palaa ja toinen Nominationeistani on täynnä!


6. Pinkit Reinot äidiltä.


7. The Body Shopin meikki- ja luomivärisudit äidiltä.


8. Snö of Swedenin helmirannekoru Japelta. Samaa sarjaa kaulakorun kanssa, jonka ostin työpaikaltani saamallani lahjakortilla.


9. Läppärilaukku Japelta.


10. Yhteisenä minulle ja Japelle saatiin Japen vanhemmilta pari kappaletta Marimekon Kaivo pussilakanasettiä sinisenä.


11. Kuten myös tämä palapeli.


12. Japen vanhemmilta sain myös nämä Dermosilin tuotteet.


13. IVANAhelsingin Luhta Homelle suunnittelema torkkupeiton saimme Japen siskolta ja hänen poikaystävältä.


Lisäksi sain rahaa, jalkakylpylaitteen, villasukkia ja yhteiseksi minulle ja Japelle matkailulehti Mondon tilauksen kuudeksi kuukaudeksi! Ihan hurjasti lahjoja siis, aivan yli odotusten!

Itse ostin äidille lahjaksi Flower by Kenzo hajuveden, toiselle siskolleni pyyhkeitä, toiselle Alfred J. Kwackin DVD-boksi (siskoni on hullu fani, ja kyllä, 26v! :D) ja isille perinteisesti Reinot. Japen vanhemmille ostettiin Pentikin poro, Vesku DVD ja Pentikin joulukahvia + Saaga kahvilusikka. Japelle ostin Selected Hommen housut ja neuleen, hajuveden, The Body Shopin miesten ihonhoitotuotteita ja kalsarit!

-Lindsay


3 kommenttia

 1. Noi muumipurkit on aivan ihania ja kun niitä löytyy vielä niin monenlaisia. Iittalan satumetsää ihailen myös, aivan valtavan kivoja. :) Toivottavasti joskus saisi itsekin hankittua.

  VastaaPoista
 2. Oi,Ihania lahjoja olet saanut! :)
  Hyvää uutta vuotta!

  Hanna

  VastaaPoista
 3. JM-, totta, nuo muumi-purkit on kyllä hauskoja :) Vinkkinä sinulle jos satumetsää halajat, että se on poistuva tuote eikä sitä enää valmisteta, joten astiat voivat tulla pian alennukseen, tai voivat olla jo, kuten ovat anttilassa!

  Hanna, minäkin olen oikein onnellinen lahjoistani :) Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.