Jouluaaton tunnelmaa

Jouluaatto meni erittäin mukavissa tunnelmissa perheen kesken. Heräsin aamulla jo klo 9 äidin pitämään mekkalaan kinkusta.. Se kinkku on kyllä ainakin meidän perheessä joka vuotinen murheenkryyni, mutta kaikki menee loppujen lopulta aivan hyvin :D Tässä hieman (heikkolaatuisia) kuvia meidän joulutunnelmasta:

omnomnom <3Kuten huomaatte, täällä kotikodissa joulusisustukseen ei kuulu punainen sen enempää kuin vihreäkään, vaan päävärejä ovat valkoinen ja hopea. Silti tunnelma on erittäin jouluinen ja kaunis.

Meillä on tapana aina jouluaattona pukeutua vähän kivempiin vaatteisiin. Itse laitoin päälle korkeavyötäröisen hameen, jonka ostin Vilasta -40% alesta tiistaina ja kaulassa ja kädessä oli Snö of Swedenin helmet.Joululahjoja tuli todella kivoja, ei mitään hirveitä määriä, sillä uusi kannettava, jonka lokakuussa sain, oli minulle se päälahja. Lahjat ylitti kyllä silti odotukseni :) Osa lahjoista on Oulussa ja kuvaan ne sitten kun palaan sinne.

Rauhallista joulun jatkoa kaikille :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Mistä tuo hopeinen puu, josta roukkuu tuikkuja on ostettu? Kaunis koti teillä!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.