inception, finally!

Tänään oli vapaapäivä pt. 2. Unta riitti taas lähes klo 12 asti, vaikka viimeisen tunnin näinkin erittäin kummallista unta. Jape oli sopinut kaverinsa kanssa menevänsä salille klo 14, joten päätin raahata ruhoni matkaan. Ei kyllä oikein ollut sali-fiilistä, mutta sain silti ihan ok treenin tehtyä. Salin jälkeen suuntasimme jälleen Amarillon after work -buffeeseen. Emme kylläkään ole yhdessä päässeet sinne kuukausiin. Kaupungilla kävimme pikaisesti kirjakaupassa ja tuhlaamassa minun lahjakortin Pukumiehessä. Esittelen ehkäpä huomenna ne sitten. Päivän asu -kuva on paras koskaan :D Oli pakko retusoida toi naama, koska en halunnut teidän kuolevan nauruun ja tämä oli kuvista aiona jossa uusien farkkujeni sävy näkyy kunnolla. Niin miten ois se uus kamera?


Illalla katsoimme elokuvan Inception vihdoinkin, sillä meillä oli tarkoitus käydä katsomassa se jo elokuvissa, mutta ei koskaan ehditty. Elokuva oli kyllä hyvä, mutta siihen oli aluksi vaikea päästä mukaan. Voin kyllä suositella katsottavaksi.


Huomenna on työööpäivä, ei kyllä huvittais yhtään nyt kun on päässyt kivasti tähän lomafiilikseen. Sunnuntai on sitten vapaa ja ensi viikolla on ma-to töitä, minkä jälkeen lähden hippulat vinkuen kohti Rovaniemeä joulun viettoon!

Hauskaa viikonloppu :)

-Lindsay

1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.