hiljaiseloa blogissa - vipinää töissä

Blogissa ei viime päivinä ole tapahtunut mitään ihmeellistä, kuten ei elämässäni muutenkaan. Viime päivät on painettu töitä tukka putkella, joten asuna on ollut lähinnä työasu. Töihin olen polkenut pyörällä sellaisessa varustuksessa, että vain nenän pää on näkynyt! Niin, poljen tosiaan pyörällä töihin, vaikka pakkasta ois miljoona astetta miinuksen puolella. Tänään oli aamulla satanut ihanasti uutta lunta, pyörätiet oli ummessa, joten eteneminen oli vaikeaa ja kaupunkipyöräni sijasta olisin tarvinut alleni vähintäänkin mönkijän. Silti ehdin töihin ajoissa kun poljin hiki päässä peläten myöhästymistä. Oulussa on kuitenkin yleisesti ottaen melko vähän lunta, verrattuna esim. pääkaupunkiseutuun, ja siitä olen kyllä kiitollinen! 


Sanoin muutama päivä sitten, että en aio shoppailla ennen joulua, vaan vasta alennusmyynneistä, mutta sekin lupaus kosahti jo eilen. Sain nimittäin puhelimeeni viestin, että VILA:ssa oli alkanut ale ja kävin sitten siellä. Minulla oli pari juttua valmiiksi mielessä sinne mennessä ja molemmat oli -40% alennuksessa niin kassan kauttahan ne kotiin lähtivät. Ehkäpä kuvaan ne huomenna. 


Töitä olisi edessä vielä seuraavat kaksi päivää ja torstai iltana töiden jälkeen lähden ajamaan Rovaniemelle. Alunperin tarkoitukseni oli mennä junalla, mutta koska työt loppuvat klo 20 ja juna lähtee klo 20:23, en luota ehtiväni siihen taksilla, vaikka matka onkin vain noin 2km. 23. päivä kun luultavasti autojonot kaupan pihassa ja keskustassa eivät ole mitään pikkuisia. Kaverini lähtee autoon mukaan, joten minun ei tarvitse ajaa koko matkaa yksin :)Mitään joululomaa en siis vielä ole ehtinyt viettämään, mutta onneksi minulla on edes neljän päivän loma jouluna. 

-Lindsay

kuvat: weheartit.com

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.