H&M Spring 2011

Olin jo tovin odotellut H&M:n ensi kevään ennakkokuvastoa, kunnes kuulin, ettei sitä tänä vuonna tule ollenkaan. Yleensähän se ehtii tulla reilusti ennen joulua. Oikea kuvasto kolahtikin sitten vihdoin ja viimein tänään postiluukusta ja sehän piti selata sitten heti läpi. Kivoja juttuja löytyi ja tässä esittelyssä minun lempparit:

Ensimmäinen kollaasi on melko seilorihenkinne. Tummansinisen ja valkoisen yhdistelmä vaan iskee muhun, etenkin raidoissa. Jos tilausta päädyn tekemään, niin mukaan näistä lähtisi ainakin alhaalta oikealta hame ja paita.


Toinen kollaasi onkin sitten maanläheisempi. Nuo leopardikuvioiset haaremihousut näyttää niiin rennoilta! Kesäksi tarvitsene ehdottomasti mustan bikinien yläosan ja tilaukseen lähtisi myös todennäköisesti oikean alalaidan hame ja kukkainen kaulahuivi. Reisitaskuhousut haluaisin juurikin vihreinä, mutta en vielä ole löytäny sellaisia, jotka istuis mun päälle.


Todennäköisesti sorrun tilauksen tekoon jossain vaiheessa, mutta mun pitää sulatella tätä kuvastoa hetki, etten tilaa ihan kaikkea :D Pitäisi alkaa rajoittamaan tuota H&M shoppailua, sillä kaapit tursuaa sen puljun vaatteita jo ennestään.

Löytyikö kollaaseista jonkun muunkin silmää miellyttäviä juttuja? :)

-Lindsay

3 kommenttia

 1. kivoja kollaaseja!!

  http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Missä kategoriassa tuo ihana tummansininen paita on joka on ylemmässä kollaasissa alhaalla vasemmalla?Pakko saada!Ei näy netissä :/ liekö loppuunmyyty jo? :o

  VastaaPoista
 3. Sara, kiitos :)

  Anonyymi, nyt kun menin etsimään puseroa itse en myöskään löytänyt sitä mistään ryhmästä, mutta kun menee kohtaan puserot ja painaa siitä alimman linkin "näytä kaikki" ja se tulee heti toisena :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.