H&M:n ale shoppailut

Kävin tänään kaupungilla ostamassa Japelle vielä pari lahjaa ja samalla kävin katsastamassa H&M:llä jo alkaneet alennusmyynnit. Löytyihän sieltä taas jotain kivaa kotiin tuomisiksi!

Alesta ostin tämän harmaan lyhyen neuleen, jossa on iiihanat helmin ja timantein koristellut taskut. Olen kuolannut tämän perään jo sen ollessa täysihintainen, mutta nyt vasta raskin kiikuttaa sen kassalle.Lisäksi ostin täysihintaisena tämän harmaan/ruskean puseron, jossa on olkapäillä paljettikoristeet. Jaksoin vihdoin raahata tämänkin sovituskoppiin asti ja pakkohan sekin oli mukaan ottaa. Koska paita on niin tumma niin siitä oli vaikea saada hyvää kuvaa.Näiden lisäksi ostin alesta myös alusvaatteita ja sukkikset. Yleensä aina tutkin H&M:n aleista juuri alusvaateosaston tarkasti, sillä sieltä löytyy ihania juttuja puolet halvemmalla mitä normisti :) Kokojakin yleensä on tosi hyvin jäljellä.

Siinäpä ne, vi ses!

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Ihana toi harmaa neule! Mä en oikein ikinä löydä mitään kivaa aleista kun aina tuntuu koot olevan loppu. H&M:n nettikaupan aleissa kyllä riittää kokoja ja kivoja vaatteita yllin kyllin. :D

    Kiva blogi muuten sulla. Jään seuraamaan. :)

    VastaaPoista
  2. Minä löydän aleista kyllä vaikka ja mitä, mutta en sitten tiiä onko ne löydöt kovinkaan usein niitä tarpeellisimpia :D Kiva kun tykkäät :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.