Elämä on vaikeita valintoja täynnä!

Nimittäin elektroniikan suhteen... Tänään aukaisin vastoin tapojani Gigantin mainoslehtisen ja innostuin suuresti kun huomasin, että tänään olisi Canonin EOS 1000D järkkäri alessa 299e. Paremman kameran hankinta on ollut suunnitteilla jo pitkään ja minun kuvaamisiin tuo 1000D olisi varmasti tarpeeksi hyvä minun kuvaamisille. Isona syynä on myös paljon kohtuullisempi hinta kuin esim. D550:lla. Innokkaana menin Giganttiin, mutta yllättäen kamerat oli loppuneet.. Niitä oli ollut myynnissä 50kpl, mikä on minusta melko paljon, joten miten kaikki Oululaiset ovat yhtäkkiä sattuneet avaamaan mainoslehtiset, jotka yleensä lentää lähes poikkeuksessa suoraan paperinkiertopussiin ja olleet vielä vailla juuri tuota kameraa! Kamera jäi siis saamatta.
ehkä vielä joskus minun...

Olen myös saanut päähäni, että tarvitsen (lue haluan) ehdottomasti ison kosketusnäytöllisen puhelimen. Vaihtoehtoja on kaksi: iPhone tai Samsung Galaxy S. Jos minulta olisi viikko sitte kysytty, kumman haluaisin, olisin sanonut, että ehdottomasti iPhone! Nyt olen alkanut kallistua Samsungin puoleen halvemman hinnan ja muilta kuultujen kokemusten vuoksi. Tein ihan gallupia puhelinmyyjien kesken, jotka myyvät sekä iPhonea ja Galaxya, ja jälkimmäinen johtaa 3-1. Se, mitä nuin hienolla puhelimella edes teen, on minullekin vielä arvoitus.

Galaxy S vs. iPhone
Tänään saimme Japen kanssa myös päähän, että nyt on saatava jokin pelikonsoli! Meillä ei ole minkäänlaista pelikonsolia ja meidän taloudessa minä olen ollut se innokkaampi hankkija :D Nyt Japekin on innostunut, mutta valinnan vaikeutena on, että PS3 vai Nintendo Wii? Tässäkin olisin viikko sitten todennäköisesti valinnut PS3:n, mutta nyt olen kääntymässä Wiin puoleen! Wiille saa sports- ja fit-pelit, ja tärkeimpänä Mario Bros pelin! PS3:lla voisi katsoa myös DVD:itä ja sille saisi Buzzin, Sing Starin ymsyms. Wii on myös hieman halvempi. Äh, miksei voisi enää olla vain yksi vaihtoehto kuten silloin kun oli 8bittinen Nintendo?

Wii vs. PS3

Huomenna todennäköisesti käymme ostamassa ainakin sen pelikonsolin :) Uuden vuoden vietto voikin mennä rattoisasti sitten sen kanssa!

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Mun piti laittaa viestiä jo ajat sitten kun näin sut keskustassa, tunnistin Gantin tähtihuivista ;) Olin menossa bussilla Alppilaan päin.

  Hih, tää vois olla ihan mun kirjoittama postaus :D (pitäis vain aloittaa se blogi!). Mä kans vilkuilin Gigantin mainosta, yleensä heitän ne menemään samantien.
  Kaipaan niin Samsungin puhelinta. Edellinen palveli melkein 5 vuotta. Nokian kanssa en vaan pärjää :D
  Wii kuume on täälläkin! :)

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Hei hauskaa kun tunnistit! :D Hyvä tietää, että elektroniikkakuumetta on muuallakin kuin täällä meillä! :D

  VastaaPoista
 3. Me valittiin Pleikkari, tosin vaihtoehtoina oli vielä xbox. Pleikkariin on mun mielestä parhaat pelit vaikka tuo Mario olis kyllä huippu! :)

  Ai niin ja oon rakastunu mun veljen Galaxyyn valkoisena <3

  VastaaPoista
 4. Pleikkari ois kyllä kova, mutta korkea hinta vähän harmittaa :/ Jape on eniten Wiin kannalla, joten se me varmaan valitaan :) Itse hankkisin myös Galaxyyn ehdottomasti sekä valkoiset että pinkit kuoret, ne ei ole edes kalliita! ;)

  VastaaPoista
 5. ps3 on paljon monikäyttösempi ja kivempi!

  VastaaPoista
 6. Olipa järkyttävän halpa järkkäri! Mut onkohan tuo sitten kuinka paljon huonompi kuin 550d ja muut suositut mallit...? Ja ou nou. Olen itsekin harkinnut uutta puhelinta, mutta en halua iphonea. Tuo galaxyhan näyttää ihan samalta kuin se. Ajattelin, että jos tuota on valkoisena niin se voisi olla myös mun valinta ja näköjään sitä on myös siinä värissä!

  Hullun pitkä kommentti tulee, mutta suosittelen pleikka kolmosta. Meillä on se ja se on ollut tosi huippu!!!

  VastaaPoista
 7. Ms.Jones muutamilla bloggareilla olen nähnyt tuon 1000D kamera ja todennut että tosi hyviä kuvia silläkin tulee :) oikeastihan tuokin maksaa satasen enemmän kuin tuo tarjous, eli 399e.

  Vitsiiiit niin moni kehuu nyt tuota pleikkaria ja me kun ollaan kääntymässä siihen Wiihin :D saa nyt nähdä mikä sieltä mukaan lähtee :)

  VastaaPoista
 8. Itse kun oli ostamassa järkkäriä ajattelein totta kai ostavani juuri tuon 1000D:n koska pokkariis tottuneelle sekin on hurja parannus. Mutta mutta. Kun kaupassa testailin sekä 1000D:tä että 500D:tä (joka on ominaisuuksiltaa käytännössä lähes sama kuin 550D, halvempi vaan), rupesi 1000D tuntumaan ihan muoviselle leikkikameralle. Eli suosittelisin ihan reilusti satsaamaan muutaman satasen lisää ja ostamaan tuon 500D:n.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.