the day off ja H&M paketti...

Oli ihana viettää tänään kunnon vapaapäivää! Nukuttiin klo 12 asti ja sitten lähdimme lounaalle kaupunkiin ja kävimme hieman pyörimässä kaupoissa. Ei kovinkaan paljoa sillä se ei yllättäen ole Japen lempipuuhaa :D Tarkoitukseni oli testailla farkkuja, sillä minulla on tällä hetkellä yli kymmenet farkut, mutta tasan kahdet niistä on käyttökelpoisia. Mick'sistä löytyikin sitten Onlyn farkkuja ihan kaksin kappalein, joille jäi henksualen jälkeen vain noin 40e hintaa. Nyt voinkin tyhjentää kaapistani kaikki muut farkut pois kirppiskasaan! Kävimme myös Robert's Coffeessa kahvilla ja jätskillä, tai minä join mustikkalimpparia. Illalla otin vielä päikkärit ja katsoimme leffan. Luksusta <3 Kuvia päivältä:

paita ja hame H&M // kengät Nelly.comIllalla hain myös taas H&M:ltä tulleen postipaketin. Nyt lupaan, etten tilaa sieltä mitään ennen ensi kevään kuvastoa, hihi. Mutta onneksi kaikki tilaamani (kröhm, paitsi yksi) olivat alessa ja olin katsellut niitä jo aikaisemmin :) 

Ensimmäisenä oleva neule oli normaalihintainen (19,95e) ja tilasin sen koska tilasin jo aiemmin valkoisen samanlaisen ja neule on niin ihana päällä ja materiaalikin tuntuu laadukkaalta, eikä hintakaan tosiaan kirpaise. Harmaa raitaneule oli 7,45e ja mekko vajaat 15e. 

Ihan kelpo ostoksia eikö? Nyt en saa shoppailla mitään ennen joulunjälkeisiä alennusmyyntejä (paitsi saan käyttää töistä saadun lahjakortin ;D) ja sielläkin vain tarpeellista. Mm. H&M on tiukasti kielletty :D

Huominen päivä tulee todennäköisesti sujumaan samaa rataa (poislukien shoppaus), mitään erityisiä suunnitelmia ei ole!

-Lindsay

1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.