yliopisto hengailua

Tänään tuli yliopistolla vietettyä 7 tuntia. Ensin neljä tuntia tenttiin lukien ja sitten kolme tuntia luennolla. Torstaina olisi luvassa syksyn ensimmäinen "kunnollinen" tentti: Introduction to Financial Economics. Asia on onneksi osittain tuttua, mutta paljon pitäis lukea. Illalla ollaankin sitten väkerretty ruotsin esitelmiä erilaisista diagrammeista, voiko olla tylsempää? Nyt vihdoin kaikki on valmista, mutta en kyllä voi sanoa että asiat olisi hallussa :D Hieman vaikea tehdä nuita koulujuttuja koneella, kun omani tosiaan sanoi reilu viikko sitten sopimuksensa irti. No onneksi uusi on jo matkalla minun luo. Muutama kuva päivältä:

paita ja kengät H&M // housut VILA


luettavaa ois reilut pari sataa sivua sisältäen tommosia kivoja kaavoja, englanniksi <3
Huominen päivä menee aika samalla kaavalla. Jos kuitenkin ehtisi salillekin! Onneksi viikonloppu on vapaa, mutta töitä on kuitenkin torstaina ja perjantaina. Ja ensi viikon torstainakin on tentti, että se siitä lomailusta. Bye bye elämä.

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Voi nuo H&M:n kauluspaidat on ihania, mutta iiiihan liian lyhyitä mun pitkälle selälle =/ Ne olis niin edullisia ja ihanissa väreissä mutta ku ei ni ei :(

    VastaaPoista
  2. joo totta, ne ovat kyllä valitettavan lyhyitä. onneksi housuissa oli korkeampi vyötärö :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.