tuliaisia, ostoksia ja postipakettia

Äiti toi Rovaniemeltä kylään tullessaan ihania ja toivottuja tuliaisia, ja ihan yllärinä! Ensimmäisenä niiden esittelyä:

Meillä tuli äidin kanssa paria viikkoa sitten puheeksi, etten omista yhtään Aalto-maljakkoa, vaikka äiti oli luullut että omistan. Äiti sitten toi valkoisen maljakon omasta kokoelmastaan meille, sillä hän totesi, että omistaa niitä itse ihan tarpeeksi ja eikä yhdestä luopuminen haittaa :) Tämä tuli aivan yllärinä ja onhan se hieno!


Tämän seuraavan tuliaisen tiesin, sillä äiti soitteli pari viikkoa sitten Napapiirin Iittalan tehtaanmyymälästä, kun siellä oli kaikki tavarat -50%, että tarvisinko jotain. Silloin olin juuri tajunnut, että haluan kerätät hieman Iittalan Satumetsä-astioita ja kysyinkin onko niitä. Äiti löysi ison lautasen, jota aion käyttää tarjoiluvatina :)


Tuliaisten lisäksi ostin itse tänään neljä Satumetsä-mukia, joulupalloja joulukuuseen ja tarvikkeita joulukorttien tekoon! Joulupalloja pitää käydä ostamassa vielä lisää :)Ja nyt kun pääsin vauhtiin, niin esittelen vielä postista hakemani kaksi kirjaa. Tilasin ne cdon.com:ista, ystäväni vinkistä. Molemmat kirjat, etenkin Lauren Conradin Style -kirja, ovat vilkkuneet erinäisissä blogeissa sen verran usein, että oli pakko saada ne itselleni, jotta tiedän mistä puhutaan ;)


Kaiken tämän lisäksi, olemme shoppailleet koko päivän joululahjoja (lähinnä minulle itselleni, niin mitkä yllätykset? :D) ja tehneet muuta kivaa. Kävimme mm. syömässä Rossossa. Nyt on jalat ihan poikki ja väsyttää, että ilta tulee löhöiltyä vaan sohvalla. Hauskaa viikonloppua kaikille :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. munki mielestä! :) mukava olla astiakaapissa jotain kuvioitujakin astioita

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä tuttuja maisemia ja kiva lukea oululaisen kirjoittamaa blogia :) näin sut tänään pukumiehessä, en uskaltanut moikkailla :D

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Hui, ompa hauskaa, että joku tunnistaa kaupungilla! :D Olisit moikannu, olisin ollut varmaan ihan uunona :D Mukavaa kun luet blogiani :) Pohjoisesta on ihan liian vähän blogeja, joten niitä on minustakin aina hauska lukea!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.