tentin jälkeiset fiilikset + rentoilu asua

Mjoo, tentti meni juuri niin kuten oletinkin. Eli aivan päin mäntyä :) Tentin jälkeen oli jopa ihan ok fiilis, ja tuntui, että ehkä se voisikin mennä läpi. Mutta nettiin tulleet monivalintatehtävien vastaukset murskasi toiveet :D Rahoituksen tenteissä aika harvoin kokee onnistumisen elämyksiä, ainakaan ekalla kerralla. Ensi kerralle on helpompi valmistautua, kun tietää minkä tyyppinen tentti on, sillä tätä kurssia ei ennen ole edes ollut kurssivalikoimissa, joten ei ollut vanhoja tenttejä, joista katsella vähän mallia. Katselu fiiliksellä tenttiin tänään lähinnä lähdettiinkin.

Tenttiin pukeudun aina mahdollisimman rennosti. En koskaan laita esimerkiksi korkekorkoasia kenkiä tai tiukkoja housuja. Enkä tiedä edes miksi. Tai no onhan se mukavampi istua rennoissa vaatteissa, ettei ainakaan mistään paina tai purista :)

huivi GT // paita H&M // farkut Ellos // kengät Converse // vyö Pieces // kello Michael Kors
Tentin jälkeen kiirehdin kotiin päikkäreille (klo 6:50 herääminen ei todellakaan ole mun juttu) ja sitten neljäksi töihin. Huomenna on myös töitä, mutta koulukin alkaa vasta klo 12 ja sisältää pelkästään ensi viikkoisen tentin preppausluennon. Illalla olisi pikkujoulut liikuntakeskuksessa jossa käyn, mutta koska työt loppuvat vasta klo 21:15 ja bileet loppuvat klo 22:30 niin enpä taida niihin sitten enää jaksaa lähteä. Saa nyt nähä :) Viikonloppu ois kyllä vapaa... Mutta viikonlopuksi on jo kasa koulutehtäviä, kuten ruotsin essee, rahoituksen epämääräisiä laskuja ja tulevaan tenttiin lukua.

Huomenna, jos kaikki menee nappiin, saan myös uuden koneeni! Se nyt vaan riippuu siitä, koska UPS sitä yrittää ovella tyrkyttää. Oulun UPS:ista olen kuullut aika paljon kehnoja kokemuksia, mutta toivotaan parasta :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Mulla on sama et tentissä täytyy olla tosi mukavat vaatteet, jotka ei missään nimessä ala kiristää tai mitään! :) Ehkä siihen sit samalla tulee vähän urheilusuorituksen makua kun menee tuulihousuissa tms :D

    VastaaPoista
  2. Sama täällä, uskomattoman mukava tehdä koetta kun vaatteet ei hierrä, ei kierrä ja on todella helppo pierrä :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.