Satumetsä

Olen ihastunut Iittalan Satumetsä -astiasarjaan. Aloin jo alaikäisenä keräämään itselleni Arabian Koko-astiasarjaa ja nyt minua harmittaa. Nyt haluaisin mielummin ihan perus Teemaa, sillä siihen olisi helpompi liittää kivoja kuvioituja astiasarjoja kuten juuri Satumetsää, Botnaa tai Taikaa. Kun muutimme Japen kanssa yhteen, tuli Japen mukana ruskeaa Teemaa, mutta haluaisin myös valkoista ja ehkä harmaatakin.  En vain tiedä mihin hävittäisin nykyiset Koko-astiani :) Olen kuitenkin päättänyt kerätä hieman tuota Satumetsää piristykseksi, mutta vain 4kpl jokaista.


Minulla ei oikein ole mitään erityistä kerrotavaa eilisestä tai tästä päivästä, sillä molempina päivinä on ylipistolla tullut oltua ne leppoisat 10h! Huomenna on tentti aiheesta kirjanpito ja tuloslaskenta, joka on työllistänyt minut täysin. Koska yliopistolle on tullut lähdettyä aikaisin aamulla ja kotiin on palattu illalla kuuden jälkeen, niin asukuvien otto on sitten jäänyt, kun valoakaan ei ole ollut tarpeeksi.

Huomenna tentti on kuitenkin ohi, mutta töitä onkin sitten to-la. Eiköhän tässä kuitenkin kehity, jotain mielenkiintoisempiakin postauksia ja viimeistään ensi viikolla palaan ihan normaaliin rytmiin ;)

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Satumetsä on kyllä tosi kaunis sarja! Ite kerään taika -sarjan kuppeja, nehän on aika saman tyylisiä :) Missä oot muuten töissä? Ehtiikö hyvin tehdä opiskelujen ohella töitä? Mietin vaan just tänään kaikkia työjuttujakin kun pyörittiin siellä yolla abipäivillä =)

  VastaaPoista
 2. Joo ne Taikat on myös ihanii :) Oon ihan vaan kaupankassalla töissä ja teen viikossa 1-3 vuoroa. Kyllä sitä aikaa varsinkin viikonloppuisin on hyvin. Riippuu ihan siitä kuinka nopealla tahdilla haluaa opinnot suorittaa :) Välillä vähän uuvuttaa ku tekee töitä samalla, mutta pakko sitä rahaa on jostain repiä ku opintotuet ei päätä huimaa ja kulutustottumukseni on mitä on ;) Joo itsekin kiertelin abipäivien kojut karkkia rohmuten :D Eipä tullut törmättyä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla, pitää jäädä toista oululaista seuraileen! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Suvi! :) Pitääpä käydä lukemassa myös sinunkin blogia! :)

  VastaaPoista
 5. Sama vika, keräilen KoKoa, mutta vähän tökkii. Pitikin mennä valitsemaa niin omituinen sarja.:)

  VastaaPoista
 6. Totta :) Jotenkin ne on minusta liian "kolmiomaisia" :D ja lautasetkaan ei ole hyvän mallisia... no onneksi ne voi aina yrittää hävittää ja hankkia uutta tilalle ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.