plugga, pluggar, pluggade, pluggat

Apua, mulla väsyttää tälle hetkellä niiiin paljon! Ja vielä ois huomiseksi tehtävä vaikka mitä kouluhommia. Tätä se teettää kun ottaa viikonlopuille niin paljon töitä, että pitää olla alkuviikosta kauhean aktiivinen koulun suhteen, jotta ehtii tehdä kaikki homman ennen viikonloppua pois. Tällä viikolla olen joka päivä jäänyt koulun jälkeen lukemaa tenttiin, joka on ensi viikon torstaina, sillä en ehdi avata kirjoja viikonloppuna. Puuh.

Eilen kävin noutamassa postista H&M:n paketin, jonka joku aika sitten tilasin. Paketissa oli tilaamani neuletakit ja toinen niistä oli hyvä. Niinkin hyvä, että voisin tilata sen toisessakin värissä. Laitoinkin sen heti tänään päälleni. Toinen neuletakeista ei ollut mieluinen, siinä siinä olikin osittain villaa, jota ihoni ei kestä. 

neule H&M // paita Vila // kengät Pampas
Hiustenleikkuukin on ollut puheena jo tovin, mutta minulla ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa mennä kampaajalle :D Kun tulee yliopistolta kotiin aikaisintaan viideltä, on kampaajat menneet jo kiinni. Nyt ajattelin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä kampaajalle heti ensi viikolla, jos vain aikoja löytyy! Sen verran alkaa kyllästyttää tuo reuhka.

Nyt on aika viimeistellä ruotsin yritysesittely ja sitten se tuskien taival on lähes ohi! Ensi viikon tiistaina pitää käydä suhasemassa tentti läpi. Onneksi pakasteessa on Valion Aino maitosuklaa jäätelöä, jonka voimalla jaksan illan pakertaa. Minun mielestä tuo Aino jäätelö voittaa Ben & Jerrysitkin!

-Lindsay

2 kommenttia

  1. NOI KENGATT! ihkut<3

    mul on sama, en oo kayny kampaajal kohta puoleen vuoteen ku en luota ranskalaisiin kampaajiin, mut enaa pitaa oottaa alle kuukaus nii paasen suomes leikkauttaa ja VARJAA, omg mul on lahes puolet paasta juurikasvuu :D

    VastaaPoista
  2. hihii joo ne on jo ainaki 4v vanhatki! :D mut lämpimät ;D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.