päivä pulkassa

Tiistai-aamu alkoi iki-ihanalla ruotsin tunnilla. Mutta se olikin sitten viimeinen ennen yritysesittelya ja sitten se samperin kurssi on OHI!! Todennäköisesti viimeinen ruotsin kurssini on ohi, ah autuutta. Jotku varmaan ihmettelee, että mikäs siinä ruotsin kielessä on niin kurjaa. No ei siinä itsessään olekaan mitään kurjaa, meidän opettaja vain tekee siitä kurjaa.

Luentojen jälkeen palasin kotiin pikavisiitille ja lähdin kahdeksi töihin. Eipä nää mun päivät kovin hurjia käänteitä sisällä. Tällä viikolla olin siis poikkeuksellisesti myös viikolla töissä, sillä minulla onkin viikonloppu vapaa ja äiti tulee kylään :)

Meille on tainnu tänne Ouluun tulla lumi jo pysyvästi, sillä se on nyt parisen viikkoa pysynyt maassa. Aika aikaisin, sillä joskus Rovaniemellä suli lumet vielä joulukuussa monesti. No ehtii ne nämäkin lumet kyllä sulaa monesti, mutta säätiedotuksen ei ainakaan ainna merkkejä siitä! Hyvä niin, sillä tykkään, että on edes hieman lunta, koska se tekee luonnosta paljon valoisamman muuten niin pimeänä aikana.

takki Mango // huivi Burberry // pipo Aleksi13 // laukku Longchamp // saappaat Vagabond

neule Vila // paita Bershka // farkut Only

Huomenna on luentoja vaivaiset kaksi tuntia ja sen jälkeen voisi ehkä keksiä jotain kivaa. Siivotakin kyllä täytyy :) Torstaina menemmekin katsomaan uusimman Harry Potterin!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.