päivä jolloin mikään ei onnistu

Joopasenjoojooo... Perus maanantai takana: päivä yliopistolla ja illalla kaupan kautta kotiin. Nyt tässä on aherrettu ruotsin esitelmän kanssa ja tekasin joulutortut uuniin. Päätäkin särkee. Ja seuraava vapaapäivä on tiedossa 6.12, joten ei sekään kovin naurata!

Nyt tässä yritän katsoa viime viikkoista Gossip Girliä, mutta mikään sivu ei tunnu lataavan sitä kunnolla. Ei siis Gossip Girliä.

Päivän asun kuvaamisen kanssakin oli ongelmia, sillä akku loppui aamulla juuri kun ensimmäinen kuva oli otettu... No ei kai sitä sen enempää tarvitakkaan :D  

huivi GT // paita H&M // shortsit Only // saappaat Vagabond
Kunnon masis-maanantai ollut tämä päivä, eikä juttu oikein nyt luista! Onneksi kohta alkaa TV:stä Täydelliset Naiset ja joulutortutkin voi ottaa uunista pois. Ehkäpä syönkin koko pellillisen. Toivottavasti teidän muiden päivä on ollut hieman kivempi!

-Lindsay

4 kommenttia

  1. ei mun ainakaa, vihaan viisaudenhampaita!! -ellu

    VastaaPoista
  2. ei mut sul on ainaki ihanat vaatteet! nayttaa ihanan rennolt:) ja arvaa kuin paljo mul on ikava joulutorttui, pitaa lisaa neki listaan mita vien sit mukanani suomesta pariisiin;p

    VastaaPoista
  3. kiittiii <3 joulutortut on mun suuri heikkous :D niitä on niin helppo ja nopee tehäkki!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.