odotettu paketti ja pikkujoulut!

Eilen en mennytkään luennolle ollenkaan, vaan jäin kotiin odottamaan erästä hyvin odotettua pakettia. Paketin ennakoitu toimitusaika oli eilen, enkä tahtonut jäädä saamatta sitä viikonlopuksi. Paketin toimittaja oli Itellan sijaan UPS, joten jos en olisi paketin tullessa kotona, en voisi hakea sitä normaalisti postista, vaan minun pitäisi odottaa maanantaihin, jolloin se yritetään toimittaa uudelleen. Odottelin malttamattomana yhteen asti, jolloin olin jo varma, ettei pakettia tulekaan ja menin suihkuun. Pidin suihkun ovea kuitenki auki, jotta kuulisin, jos summeri tai puhelin soi. Ja yllättäen puhelin soi juuri kun shampoot oli päässä... No ei auttanut kun napata nopsaa pyyhe ja juosta vastaamaan! Siellä se lähetti sitten soittelikin, että olisi tuomassa nyt pakettia. Hihkuin puhelun jälkeen innosta ja menin avaamaan ovea kylpytakki päällä :D Odotetun paketin sisältö:


Ah, se on nyt minun! Tilasin MacBook Pron suoraan Apple Storesta netistä, sillä sieltä saa opiskelijat 6% alennuksen. Alunperin olin aikonut ostaa normaalin MacBookin syystä, että se on valkoinen, mutta onneksi järkeni kuitenkin sanoi, että miksi ostaa huonompi kone, kun parempi maksaa vain muutaman kympin enemmän. Ja vertailtuani koneita kaupassa totesin, että oikeastaan tykkään tästä harmaasta ulkonäöllisestikin enemmän. Tilasin tietokoneen viime viikon torstaina, mutta koska maksoin koneen tilisiirrolla, oli rahat heillä vasta maanantaina, jolloin kone lähti myös toimitukseen. Toimituksessa ei siis kestänyt kuin neljä arkipäivää. Ja näin alkutuntumana voin sanoa, että olen todella tyytyväinen koneeseen! Onhan tässä vähän hankaluuksia aluksi, kun on aina ennen käyttäny PC:tä, mutta olen jo nyt löytänyt erittäin käteviä juttuja. Uuden koneen hankintahan johtui siitä, että edellenen LG:n tietokoneeni pimeni pari viikkoa sitten. Toivottavasti tämä kone kestää kauemmin kuin pari vuotta...

Illalla menin sitten töihin klo 16:30. Töissä kuitenkin hiljeni jo ennen kahdeksaa ja kysyinkin saisinko lähteä aikaisemmin, jotta ehtisin liikuntakeskuksen pikkujouluihin. Luvan saatuani kiirehdin vaihtamaan vaatteet ja sitten menoksi! Onneksi liikuntakeskukseen on työpaikaltani matkaa vain 500m.

Puin juhlavaatteet jo töihin valmiiksi. Tunsin itseni hameessani ja topissani hieman alipukeutuneeksi monien juhlamekkojen joukossa! Juhlissa oli tarjolla paljon juotavaa ja herkullista syötävää, mutta harmikseni unohdin kameran kotiin ja kuvia ei paikan päältä ole. Asun kuitenkin kuvasin jo kotona ennen töihin lähtöä:

toppi Veromoda // hame H&M

Tänään olen ehtinyt herätä vapaapäivän kunniaksi klo 10 (mikä minua vaivaa?!) ja tehnyt ruotsin aineen valmiiksi. Vielä pitäisi katsoa hieman rahoituksen pakollisia läksyjä. Koko päivää en kuitenkaan meinaa kotona läksyjä tehden, vaan illalla on tarkoitus lähteä keilaamaan ja ehkä vuokrata leffakin.

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.