massiivinen väsymys!

Huhhuh ompa kuitti olo! Käymme Japen kanssa samalla salilla, ja koska myöhästyin jumpastani niin ehdotin, että Japekin jättäisi salitreeninsä välisä ja pelattaisiin sulkapalloa. En ollut koskaan pelannut sulkapalloa silleen kunnolla, mutta yleisesti tykkään kaikista pallopeleistä. Ja niin tykkäsin sulkapallostakin! Reilu tunti meni kuin siivillä pelatessa. Nyt minulla on oikea käsi niin väsynyt, etten jaksanut kunnolla edes maitolasia pitää kädessä kun söin :D Kohtuu hyvä treeni siis takana. Seitsemän erää pelattiin, joista voitin yhden! En kyllä ole ihan varma kuinka tosissaan Jape pelasi... Mutta ehdottomasti pitää mennä pelaamaan uudestaankin :)

Aamu alkoi jo kahdeksalta ruotsin luennolla, jossa pidin esitelmän parista diagrammista. Opettaja ei kovin pitänyt siitä, että luin suurimmaksi osaksi paperista. Mutta miten se voi olettaa, että opin ulkoa selittämään 10 minuuttia jostain, mikä ei minua kiinnosta ja kaiken lisäksi ruotsiksi. Muidenkaan esityksen ei todellakaan kehuttavia olleet, enkä todellakaan ollut ainoa, joka luki paperista ja joidenkin esitelmä kesti kokonaista 2 minuuttia. Enkä sitäpaitsi edes lukenut kokonaan paperista, argh! Minä olin kuitenkin ainoa, jonka kohdalle se jäi kunnolla valittamaan palautetta annettaessa. Tosi reilua. Olenkin varma, että se opettaja vihaa minua syystä tai toisesta :D Ja kaiken lisäksi, olen vielä ihan hyvä ruotsissa ja pidän ruotista, joten senkin takia ärsyttää! Päivä oli siis pilalla jo aamusta. Torstain tenttiin tuli hieman lueskeltua, mutta nyt pitäisi vielä jatkaa. Ennen luentoa vielä hymyilytti:

neuleliivi VILA // paita Veromoda // vyö Zara // saappaat UGG Australia
Tenttimateriaaliin pitäisi siis vielä tarttua, mutta salin ja syönnin jälkeen on olo todella väsynyt... Uusi tietokone on mennyt toimitukseen eilen ja se on tällä hetkellä Kööpenhaminassa. Oletettavissa on, että kone ehtii tulla perjantaina!. Tätä on odotettu :D

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.