maanantai

Aamulla tuli taas lähdettyä maanantain kunniaksi yliopistolle luennoille. Tällä viikolla ei onneksi ole tenttiä, joten ei tarvi stressata niin paljon. Hommaa kyllä riittää, sillä ensi viikoksi olisi tehtävä ruotsiin oma yritysesittely ja kirjanpidon kurssilla on todella iso tietokoneella tehtävä tehtävä. Koulun jälkeen kävimme katselemassa hieman Satumetsä-astioita, sillä yksi lukija tiesi kertoa, että Satumetsän tuotanto lopetetaan tämän vuoden loppuun mennessä, joten aika nopsaa minun tulee ne astiat hankkia, jotka haluan, etten vain jää saamatta ;)


Yksi ostos Prismasta lähti mukaan, nimittäin kukka! Kukka on tulilatva ja minulla oli niitä kesällä parvekkeella kaksi. Minusta kukka on oikein kivan näköinen ja todella helppo hoitoinen. Voin kertoa, että unohtin "muutaman" kerran kastella ne pitkään aikaan ja koko kesän ne eli!


-Lindsay

4 kommenttia

 1. Minä hankin vähän aikaa sitten valkoisen tulilatvan ja kastelin sitä vahingossa ihan liikaa. Ei taida siitä enää kukkaa tulla :<

  VastaaPoista
 2. Joo tosiaan tulilatvaan taitaa päteä kastelun kanssa se, että mitä harvemmin sen parempi! :D

  VastaaPoista
 3. Mistä toi laukku on?! Entä noi kengät?!:)

  VastaaPoista
 4. Laukku on Longchampin ja ostettu joskus Stockmannin Hulluilta Päiviltä ja kengät ovat UGG bootsit New Yorkista, mutta niitähän myydään Suomessakin nykyään vaikka missä esim. Stockalla ja www.brandos.fi :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.