Let's party!

Pikkujoulukausi on jo kuumimmillaan ja itsekin olen jo yhdissä käynyt, mutta edessä ovat vielä kahdet. Useissa blogeissa on kiertänyt haaste, jossa bloggaajat kokoavat tietystä nettikaupasta pikkujouluihin asukokonaisuuden. Itse innostuin tehtävästä niin, että kokosin ne sitten kolmesta eri kaupasta... Tässä siis mitä minä pukisin mielelläni pikkujouluihin päälleni:

1. Asos. Asoksen valikoima oli ehdottomasti laajin ja sieltä löytyisi vaikka minkälaista mekkoa, mutta etsin sieltä nyt lähinnä pikkumustia. Olen viime aikoina kuolannut pitkähihaisia juhlamekkoja kuten tuo vasemmanpuoleinen! Asustevalikoima oli Asoksella myös paras ja sieltä löyty vaikka minkälaista statement-kaulakorua ja pikkulaukkua. Oikeassa ylänurkassa oleva kaunis Swarovskin kaulakoru maksoi lähemmän 400€, mutta kaksi muuta irtoaisi vähän reilulla parillakympillä. Pikkujouluihin pitää tietenkin pukea kauniit ja korkeat korkkarit. Itse tykkään eniten melko pelkistetyistä malleista, mutta mielestäni mitä korkeampi korko, sitä kauniimpia korkokengät ovat. Itse en harmikseni vain tuollaisilla osaisi kävellä..2. Nelly.com. Myös Nellystä löytyi mekkoja paljon, mutta yritin etsiä hieman erilaisempia mitä Asokselta. Eniten tykkään oikeanpuolimmaisesta, mutta on se ehkä kuitenkin hieman liian lyhyt makuuni. Nellyn asustevalikoimasta löytyi hyvin kauniita rannekoruja ja korkokenkiä, mutta sen sijaan pikkulaukkujen valikoimassa olisi parantamisen varaa.3. H&M. Myös henkkamaukan valikoima ylitti odotukseni ja hienoja mekkoja löytyi vaikka kuinka paljon. Erityisesti oikean yläkulman paljettimekko pisti silmään. Ainakin se hoikan mallin päällä näytti hyvältä ;D Asusteissa ihastuin erityisesti harmaisiin korkokenkiin ja sulalla somistettuun pantaan.Minkäs kaupan kokoelma miellytti eniten? :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.