lauantai-iltaa

Vapaat viikonloput on kyllä luksusta! Ihanaa kun ei ole mitään velvoitteita - paitsi ne läksyt. Eilen illalla varasimme pariksi tunniksi keilahallista radan ja lähdimme Japen ja parin kaverin kanssa keilaamaan. Keilaus ei sujunut minulla kyllä yhtään, mutta hauskaa oli. Keilaus asuna minulla on aina lähes poikkeuksetta legginsit niiden joustavuuden vuoksi. Paita näyttää hyvin lyhyeltä, mutta minulla oli alla vielä musta pitkä paita, joka peitti reilusti pyllyn, mutta ei kuvasta erotu.

paita GT // huivi H&M // laukku Jimmy Choo for H&M // saappaat Vagabond
Lisäksi haimme myöhemmin vielä leffan: Harry Potter ja Salaisuuksien kammio :D Kuten olen jo kertonut, olen suuri Harry Potter -fani, niin yritän saada nyt Japea kiinnostumaan siitä.  Ja kyllä se nuita leffoja on ihan hyviksi kehunut :)

Tänään ohjelmassa ei ole mitään kummempia, tenttiin lukua ja kaupungilla käyntiä. Tai eihän sitä tiedä, jos sitä keksii jotain hurjempaa!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.