"lapsuus se on korvaamaton..."

Tämän hauskan kyselyn bongasin Nelliinan blogista ja innostuin itsekin tekemään sen. Tykkään yleensäkin täytellä kyselyita, nyt niitä vaan ei pitkään aikaan ole tullut vastaan :)

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen: mikä sinusta tulee isona?
Huippu-urheilija ja uran jälkeen lääkäri tai biologian opettaja :D Biologia oli lempiaineeni aina ala-asteelta lukioon asti. Biologian opettajien työllisyysnäkymät ovat vain sen verran heikot, joka oli yksi syy, miksen opettajaksi sitten päätynytkään. Jos voisi opiskella samalla sekä biologian, että matikan opettajaksi olisin varmaankin harkinnut asiaa tarkemmin, mutta tuollainen yhdistelmä on hyvin epätavallinen ja olisi vaatinut ainakin vuoden ylimääräistä opiskelua. Enkä kyllä tiedä olisinko jaksanut pyöritellä pelkkiä numeroita päivästä toiseen... Lääkäri oli kuitenkin se oikea unelma-ammattini pitkään, vielä lukion ekallakin. Unelmani kuitenkin kariutui siihen, etten osannut fysiikkaa (tai pikemminkin olin laiska, enkä jaksanut panostaa), joka olisi ollut yksi osa pääsykoekirjasta. Opettajien mielestä tämä oli kummallista, sillä olin kuitenki matematiikassa todella lahjakas... Kauppatieteitä lähdin lukemaan, koska matikka kuitenkin kiinnosti ja halusin sen olevan edes osa opintojani ja yhteiskuntaopin taloustieteenkurssi oli mielenkiintoinen.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Hopeanuoli oli minulle aivan ykkönen! Olin tarhakavereideni kanssa varmaankin Hopeanuolen suurimpia faneja :D Katselen niitä vieläkin ja olen hankkinut ne DVD:nä leikkaamattomina. Muita lemppareita oli perus Muumit, Alfred J. Kwack ja Babar. Disneyn elokuvista tykkäsin eniten Leijonakuninkaasta ja Bambista.3. Lempileikkejäsi?
Hopeanuoli... Ei me muuta tarhassa muutaman kaverini kanssa leikittykkään. Äiti ei kovin tykännyt siitä, että leikimme aina koria ja konttasimme menemään, sillä voitte vain kuvitella kuinka nopeasti kaikista housuistani kului polven rei'lle. Meillä oli aina kova kina siitä, että kuka saa olla leikeissä itse Hopeanuoli :D Muut ompeli vaatteita itsetehdyille nukeille, mutta meitä se ei kiinnostanut. Äiti vieläkin vitsailee joskus ja pyytää minua näyttämään Hopeanuolen hyökkäysasennon, jota pienenä esitin :D

4. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Voisi ehkä paremminkin kysyä, että mistä en. Ensimmäisenä ja pitkäaikasimpana harrastuksena tuli yleisurheilu, jota harrastin aina seiskaluokalle asti. Minua vähän harmittaa, että se tuli lopettua niin aikaisin, mutta silloin minua kiinnosti enemmän voimistelu ja cheerleading. Muita harrastuksiani oli kilpahiihto ja jalkapallo. Yleisesti ottaen olin todella innokas urheilemaan ja suunnilleen joka päivä äiti joutui kuskaamaan minua milloin mihinkin harjoituksiin. Jalkapalloa voisin harrastaa vieläkin, jos polven ja nilkat olisivat kestäneet.

5. Ensimmäinen musiikki-idolisi?
Oiskohan se sitten ollut ne Spice Girlssit tai Nylon Beat! 6. Parhaan synttärit ja miksi?
Kaikki synttärit oli kivoja, eikä niistä pysty valitsemaan. Kehiteltiin aina äidin kanssa erilaisia kilpailuja synttäreille ja suosituin niistä oli Peppi Pitkätossu-viesti :D Siinä pahvisen Herra Tossavaisen päällä kuljetettiin pinollista muistipelin kortteja tietty reitti ja nopein joukkue voitti!

7. Paras joululahjasi/muu lahja, jonka olet saanut?
Tätäkään en taida pystyä erittelemään. Parhaiten muistissa on ehkä se, kun kävin joulun jälkeen tammikuussa kaivelemassa vanhempieni vaatehuonetta ja löysin sieltä laskettelija Barbien, jonka luulin olevan unohtunut joululahja! :D Menin näyttämään sitä äidille ja äiti totesi, että jaahas, sitä on löydetty sitten tuleva synttärilahja... Synttärini kun on jo tammikuun 19.

8. Mitä olisit elämässäsi halunnut tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
Ei kyllä tule mitään erityistä mieleen. Tarkoituksenani oli kyllä tulla huippu-urheilijaksi ja osallistua vähintäänkin MM-kisoihin, joten ne on nyt jäänyt välistä :D

kuvat: google.com

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.