Lanvin ♥ H&M

Pitihän se itsekin sitten hurahtaa. H&M:n sivuille ja valikoituihin kauppoihin 23. marraskuuta pamahtava Lanvin ♥ H&M -mallisto on ensimmäinen H&M:n yhteistyömallisto, joka iskee silmiin erityisesti. Jimmy Choo for H&M -mallisto viime syksynä oli hieno, mutta vain harvat tuotteet oikeasti miellytti silmää. siihen asti, että olisin ne vaatekaappiini halunnut. Lanvinin -mallistosta on hehkutettu jo suuressa määrässä blogeija, mutta pitihän se vielä itsekin koota malliston lempparit:

mekot 149e // hame 79,95e


Aivan ensimmäisenä minulle iski silmään tuo ihana ihana pinkki mekko! Näiden kollaasiin kokoamieni lisäksi mallistosta löytyi monia muitakin, jotka mieluusti ottaisin kaappiini, jos rahavarantoni olisivat ehtymättömät. Hinnat ovat kyllä aika suolaiset, vaatteet kun kuitenkin ovat H&M:n, mutta vaatteiden materiaalit ovat ilmeisesti laadukkaita. En vielä tiedä tulenko höyrähtämään ja tilaamaan mitään, aika näyttää ;)

-Lindsay

kuvat: www.vogue.co.uk

1 kommentti

  1. Oon täysin samaa mieltä siitä, että vihdoin ja viimein mallisto, josta varmasti jokainen löytää jotakin itselleen sopivaa! Mallistoa odotellessa... ;)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.