"Kun kaikki menee päin mäntyä, paista pannukakku."

Tänään menin yliopistolle vain lukemaan huomiseen tenttiin. Lukeminen ei luistanut kyllä ei niin yhtään! Pakotin kuitenkin itseni lukemaan reilut 4 tuntia. Tentti tuskin tulee menemään kovin kehuttavasti. Kolmelta lähdettiin bussilla keskustaan ja kävin hieman kiertelemässä kauppoja ihan muuten vain. Halusin vähän muuta ajateltavaa tentin vastapainoksi. Ostoksia ei kyllä pitänyt suorittaa, mutta mukaan tarttui putkihuivi Gina Tricotista.


Illalla halusin tehdä jotain mukavaa, joten paistoin pannukakun! Vaihtelua lättyjen paistolle. En ole koskaan paistanut pannukakkua, mutta eipä sen teko vaikeaa ollut. Jätin pannukakun aika vaaleaksi, sillä en tykkää jos se tummuu liikaa. Päälle vielä jätskiä ja vadelmahilloa :)Ja sitten vielä asua. Mulla on alkanut harmittaa, etten ostanut tuota Vilan karvaliivia myös harmaana, sillä se olisi sopinut muun muassa tämän päivän asuun paljon paremmin. Ja tulen varmaan asumaan toi liivi päällä talven, koska se on niin lämmin!


Jos sitä sitten vielä hieman vilkuilis tenttimateriaalia, tai sitten ei, ja laittais nukkumaan.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Kiva blogi, ja aivan ihana huivi! Pitänee käydä kurkkaamassa jos täälläkin GT:llä olisi samanmoisia. (:

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Käyhän ihmeessä katsomassa josko löytyisi :)

  VastaaPoista
 3. oi ompas kiva tuo leopardi circlehuiivi!

  http://themomentoffashion.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.