joulujuttuja

Käytiin tänää kaupungilla sovittelemassa Japelle, ei siis minulle, vaatteita ja kenkiä. Tarkoituksena oli hieman tarkastella mahdollisia joululahjoja ;) Ostettavaa löytyisi kyllä vaikka millä mitalla, sillä tuntuu, että suunnilleen ihan mikä tahansa mitä tuo pukee täälle näyttää hyvältä. Mulla lähtee yleensä joululahjaostelut ihan käsistä, sillä rakastan lahjojen ostoa, joiden tiedän varmasti miellyttävän saajaa ja haluan ostaa niitä paljon! Joten saa nähä kuinka nyt käy, kun kaupungilta löytyi niin paljon kaikkea! Kuvassa näytän ihan pölähtäneeltä, sillä olin aika vasta herännyt :D

paita Vila // hame Stradivarius // saappaat nelly.com
Stockmannilla oli ihana joulukuusi ja muutenkin kaupunkiin oli sytytetty jouluvaloja. Viikonloppuna on Rotuaarilla, eli Oulun keskustan kävelykadulla, perinteiset Tiernapoika-kilpailut, joita käymme äidin kanssa ainakin vilkaisemassa :) Itse tykkään, että joulukuusi on tuuhea ja paljon koristeita ja tosiaan mielellään kuusen tulisi olla aito. On ihana herätä jouluaattona, kun kotikotona sekoittuu kuusen ja joulukinkun tuoksu <3 Menipäs tämä unelmoinniksi. Mutta meillä tosiaan tulee Japen kanssa kotiin vain pieni valkoinen tekokuusi, jonka koristuksen vielä puuttuvat, mutta toivottavasti tilanne korjaantuu viikonloppuna!

Huomenna on vain yksi luento klo 14-16 ja illalla kauan odotettu Harry Potter -elokuva :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Mulla on kans tapana ostella kauhee määrä lahjoja, varsinkin avokille :P Tänä vuonna sovittiin ettei osteta toisillemme kauheesti, ostetaan sitten alennusmyynnistä vaatteita ja satsataan keväällä häihin :)

  VastaaPoista
 2. Mekin yritettiin kyllä sopia, ettei ostettais hirveillä summilla, mutta en tule kuitenkaan pysymään missään rajoissa :D Teillä onkin tulossa jotain isompaa ja tärkeämpää, johon varmasti erittäin mielelläänkin säästää! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana asu! :) Ja mulla on myös jotenkin tapana aina innostua joululahjaostoksilla. Mutta kun on vaan niin kivaa ostella yllätyksiä muille! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Joo se on kyllä ihana ostaa yllätyksiä! Lähes yhtä kivaa kuin niiden saaminen, ellei jopa kivempaa ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.