Christmas presents for HIM

Kuten on jo tullut selväksi, niin rakastan joululahjojen ostoa! Tässä muutamia vinkkejä mitä ostaa lahjaksi poikaystävälle tai jollekin muulle miespuoliselle:1. Selected Homme kauluspaita 39,95e. Perus kauluspaita on todella monikäyttöinen ja niitä tulisi löytyä jokaisen miehen kaapista ainakin muutamia. 2. The Body Shopin miesten ihonhoito-tuotteita. Miehet usein laiminlyövät ihonhoitaan, mutta jos lahjaksi hankkii noin kivan näköisiä purkkeja niin eiköhän niille käyttöä löytyisi ;) 3. Selected Homme Neule 29,95e. Tyylikäs ja lämmin neule kelpaisi varmasti monelle. (Ainakin itse huolisin tuon poikaystäväni kaappiin ;D) 4. Tiger of Swedenin t-paita 69,90e. Jos naisilla ei kenkiä voi koskaan olla liikaa, niin ei miehilläkään laadukkaita t-paitoja. 5. Niken tennarit 95e. Eiköhän ne miehetkin mielellään kävele kivoissa kengissä ja näin talven tullen varmasti moni kaipaisi uusia hieman talvisempia jalkineita. 6. Reino-tohvelit 34,95e. Nämä on niin käytännölliset, että haluan ne myös itselleni. Kuinka helppoa olisi esim. viedä roskat pihalla nuo jalassa, kun ei tarvitse alkaa solmia kengännauhoja ensin! Etenkin isien suosiossa. 7. Hajuvesi. Melko mielikuvituksetonta, mutta tarpeeseen tullessa erittäin hyvä lahja. 8. Tiger of Swedenin bokserit 34,95e. Bokserit on ehkä niitä kaikken tavallisimpia ja jopa tylsimpiä lahjoja, mutta harvalla miehellä tulee osteltua laadukkaita boksereita kovin usein, joten niitä varmasti mukava saada edes jouluna!


8. iPhone. Monille mieluisa (ja tyyris) leikkikalu. 9. PS3. Samaan kategoriaan kuin edellinen. Ottaisin molemmat kyllä mieluusti itsellenikin. :D 10. Tiger of Sweden kauluspaita 99,90e. 11. Diesel vyö 45,90e. 12. Armani Exchange kello. 13. Gant kaulahuivi 59,90e. Kivat ja etenkin hyödylliset asusteet ovat varmasti miesten mieleen.

Yritin etsiä mahdollisimman monenlaisia ja monelle kukkarolle sopivia lahjoja. Mitään erityisen yllätyksellistä listassa ei ole, mutta eikös se ole tärkeintä, että lahja on mieluisa? :)

-Lindsay

kuvat: stockmann.com, nelly.com, google.com

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.