Burgerpäivä!

Olin koko alkuviikon hehkuttanut Japelle, että vaikka minulla onkin koko viikonloppu töitä, niin minulla alkaa työt vasta kohtuu myöhään ja saan nukkua aamulla pitkään. Pitää aina yrittää etsiä jotain hyvääkin masentavasta viikonlopusta :D No tänään heräsin yli tuntia liian aikaisin, enkä enää nukahtanut, vaikka väsyttikin hulluna. Oon nykyään alkanu ihan hulluna stressaamaan heräämisen kanssa ja minulla käy nuin useasti. Herään liian aikaisin ja katson kelloa, sitten oon ihan paineissa kun tiedän, että kello soi kohta, enkä saa enää nukuttua. Tämä on todella ärsyttävää, sillä muutenkaan ei öinä tule liikaa tuota unta saatua, niin miksi hemmetissä pitää herätä tuntia liian aikaisin?!

En yleensä syö aamupalaa ollenkaan, juon vaan tehojugurttijuoman, mutta tänää pakotin itseni syömään yhden leivän ja juomaan teetä. Monet ällöävät teetä maidolla, mutta omasta mielestäni se kuuluu teehen :D Kahvia juon todella harvoin.


Kuvasin myös joulukortit, jotka viikolla väsäsin. Tykkään tehdä itse joulukortteja, ainakin sen muutaman :D Yleensäkin joulukorttien lähettäminen ja saaminen on mukavaa :)


Illalla töiden jälkeen teimme itse hampurilaisia! Oli kyllä hyvää. Paistoimme itse jauhelihapihvit ja väliin tuli lisäksi cheddarjuustoa, hampurilaismajoneesia, ketsuppia, punasipulia, tomaattia ja salaattia. Todella helppoa, nopeaa ja hyvää! Yksi hampurilainen täytti mahan jo hyvin.


Nyt pitäis sitten keksiä mitä tehtäis tänään vai tehdäänkö mitään... Huomenna on taas töitä, jihuu! Seukki vapaapäivä 6.12.

-Lindsay

4 kommenttia

  1. Sun päivä on näyttänyt melkeen samanlaiselta kuin mun :) Ainakin korttien askartelun (siis kuvaamisen) ja burgereiden teon ja syönnin osalta :) hih. Ja jättimottikin näyttää tutuhkolta, tosin omasta kädestäni on löytynyt Taika-sarjaa ja kahvia!

    VastaaPoista
  2. Hei mitäpä kuuluu tehojogurttijuomaan? :) Kuulostaa mielenkiintoiselta ja burgeri näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
  3. Heh, taidan tuottaa pettymyksen, mutta tarkoitin vain niitä Actimel-tyyppisiä pikkuisia juomia :) Hyvä, että edes jostain pientä laittaa suuhun :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.