All I want for Christmas is you

Tein kuukausi sitten joululahja-haave postauksen, jossa toiveina oli asioita, joita en todennäköisesti joululahjaksi saamaan (toiveissa yhä se lottovoitto...). Yksi nuista haaveista kuitenkin toteutui ja sain MacBook Pron, mutta sen sainkin lähinnä pakon sanelemana.

Nyt olisin vuorossa joululahjatoiveita, jotka ovat hinnoiltaan ihan järkevissä rajoissa. Joulukuusen alta tuskin minulle montaa paketti on löytymässä, tämän yhden ennakkoon saadun lahjan vuoksi...


1. The Body Shopin meikkisuteja. Erityisesti toivoisin meikkivoide-sutia ja luomiväri-suteja. 2. InWearin -huivi. Kerroin Gantin huivin ostettuani, että kauppaan jäi vielä yksi himoitsemani huivi ja tämä olisi sitten se. 3. Nomination-paloja. Käytän kahta Nomination Composable -rannekettani lähes päivittäin ja olen saanut kaikki palat niihin lahjoina. Haluaisin juuri tuollaisen roikkuvan kiven tai helmen, mutta pinkkinä. 4. Pinkit Reino-tohvelit. Lisäsin nämä näin villinä korttina. Kaikilla meidän perheestä on Reinot, paitsi minulla (koko on sitten 36 vinkvink). 5. Iittalan Satumetsä -astioita. Näistä puhuinkin jo aikaisemmin tällä viikolla ja niitä olisi mukava saada astiakaapin piristykseksi. 6. Lumikukka kaulakoru. Käytän Nomination korujen lisäksi lähinnä vain Kalevala koruja ja olen kuolannut tuota Lumikukkaa jo monta vuotta, mutten ole saanut aikaiseksi hankkia sitä.

Saa nähdä löytyykö kuusen alta mitään näistä ;) Mitäs joululahjatoiveita teillä on? :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Lindsay, oletko huomannut, että satumetsä astiasto on poistunut/poistuu jo tuotannosta. -SatuLiisa

    VastaaPoista
  2. En kyllä ole tiennyt! Hyvä kun ilmoitit niin täytyy nopeaa kerätä ne tuotteet jotka haluan ;)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.