-12°C

Hrrr kyllä se talvi sitten tosiaan tuli jo. Ihan kiva, että tuota lunta on maassa, mutta miksi niiden pakkastenkin piti tulla? Sellainen -2°C ois ihan riittävä kiiiitooos. Päivän ilouutinen on kuitenkin se, että uuvuttava ja kurja ruotsin kurssi on enää tenttiä vaille pulkassa! Esitelmä meni ihan tarpeeksi hyvin, joten eiköhän ne pakolliset opintopisteet sieltä pongahda tilille ;) Tack så mycket!

Koska pihalla tosiaan oli "muutama" aste pakkasta aamupäivällä, yritin pukea päälleni mahdollisimman lämmintä. Pitäisi vaan keksiä, että millä sitä vuoraisi naaman pakkaselta. Rannikkokaupungissa kun on se haittapuoli, että aina tuulee ja jokainen pakkasaste tuntuu kaksi kertaa kylmemmältä! Ei kai se auta kuin kärsiä, sillä kommandopipot ei ehkä ole niitä kaikkein houkuttelevimpia ratkaisuja :D Pihalla paistoi kuitenkin kauniisti aurinko ja se teki kuvien otosta jopa hankalaa, kun silmiä oli vaikea pitää auki.

neule H&M // liivi Vila // saappaat Nelly.com
Nyt väsyttää kauheasti, eikä jaksaisi oikein mitään tehdä. Ehkä sitä leffan jaksaisi käydä noutamassa :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Mitä sää opiskelet?:)

  VastaaPoista
 2. hyyyii kylmyys:D mut ihanat vaatteet toujours<3

  VastaaPoista
 3. Linttaa, tuun lauantaina Ouluun! Oot vissii töissä eikä sinua nää liikenteessä yömyöhään? :/ Jaaa jos oikein tarkasti oon lukenu, ei ehi sunnuntainakaan kahvistella ku oot töissä?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, opiskelen kauppatieteitä yliopistossa :)

  Niina, joo aivan liian kylmä :D ja viel ku tietää et kuite tulee viel ne -20°C pakkasetki niin juhuuuu :D

  Laura, joo oon la ja su töissä :/ kenen luo tuut? vois kattoo jos en la oo tosi väsy niin voisin käydä moikkaa? :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.