you've got mail - not

Odotin tänään postia erityisen innoissani, sillä sieltä piti tulla Hullujen Päivien -luettelo ja asoksen paketti. Hullujen Päivien -luetteloa olen odottanut jo innolla, että pääsen selaamaan niitä tarjouksia. Ja se ei tullutkaan, vaikka tänään se on jo julkaistu! Netistä sen katsomisesta ei saa yhtään niin hyvää fiilistä :D Asoksen paketissa olisi mahdollinen opiskelija ainejärjestön vuosijuhlamekkoni ja yhdet housut. Mutta sekään ei tullut, vaikka se on eilen ollut jo Turussa! Joudun siis odottaan niitä maanantaihin.

Tämä päivä on ollut ihan perusperjantai tähän mennessä. Aamu alkoi reippaasti koulussa laskentatoimen harjoituksissa käynnillä. Mutta illalla on tiedossa erityisen kivaa. Tänään minulla ja poikaystävälläni on ensimmäinen vuosipäivä! Tarkoituksena on mennä syömään poikaystävän valitsemaan ravintolaan ja sen jälkeen jotain kivaa, ei olla vielä päätetty, että mitä. :)

Vielä kun säät sallii tulee kouluun pyöräiltyä. Matkaa yliopistolle kotoa on se reilut 6km, joten ihan hyvää hyötyliikuntaa tulee joka päivä harrastettua. Ilmoa pipoa ja kaulaliinaa ei enää todellakaan pärjäisi. Varsinkaan kun Oulussa tuulee aina...


Huomasin viikko sitten koulumatkalla hauskan näyn, omenapuun :D Tai en kylläkään ole ihan varma onko se omenapuu, koska "omenat" ovat niin pieniä. Ei Rovaniemellä näkynyt omenapuita (tai ainakaan minä en ole nähnyt) ja olen luullut, että niitä kasvaa vain etelämmässä, kunnes poikaystävä valaisi, että kyllä niitä voi kasvaa myös Oulussa! :D


Nyt pitää lähtea valmistautumaan iltaan, pöytävaraus on jo viideksi!

-Lindsay

6 kommenttia

 1. tääh en tienny et oulus on omenapuita :D voi me pohjosen juntit

  VastaaPoista
 2. ma luulin et jokapaikas on omenapuita, "etelan blondi" ..:DD

  VastaaPoista
 3. ja hej onneks olkoo vuosipaiva!!!<3:)) koska rakastaviset tulee moikkaa mua pariisiin?;)

  VastaaPoista
 4. haha :D pohjosen juntit ja etelän blondi! Kiitos niina :) takoitus ois maaliskuun tokalla viikolla lähteä matkusteleen, jos vaan matkabudjetti saadaan kasaan ;)

  VastaaPoista
 5. cooool;) ilmotatte mulle sit vaa paivamaaran, nii jarkkaillaan kivaa ohjelmaa!!:)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.