yksi päivä muiden joukossa...

Vihaan maanantaita. Silloin alkaa aina viikko ja tietää, että on piiitkä matka viikonloppuun. Viime viikolla taisin just sanoa, että viikot menee hujauksessa? No maanantaisin ei tunnu siltä :D Ja nyt ahistaa vielä enemmän, koska perjantaina on vaikea tentti tiedossa, äääh. 

Tänään päivä alkoi ihan liian aikaisin ja kello soi jo klo 9:10 ja herätti minut sikeästä unesta. Japella alkoi luennot myöhemmin ja sai jäädä nukkumaan pitempään :( Minä en ole aamuvirkku. Luulin jo myöhästyneeni bussista, kun kaksi yliopistolle menevää bussia lähtee nenäni edestä, mutta onneksi yksi bussi oli myöhässä ja ehdin siihen.

Positiivista tässä päivässä on ollut se, että viikko sitten saapuneeseen sänkyyn saapui uusi toinen runkopatja! Nyt ei tarvi jalan paikalla olla enää lehtipinoa. Ja selvisin suuresta väsymyksesta huolimatta salille asti SpinnPumppiin. Oon salilla käynyt nyt kesällä ja syksyllä tosi vähän, ku innostuin siitä lenkkeilystä. Mutta nytten pitää alkaa käymään salilla ku pihalla on niin kylmä.


liivi H&M // paita Marimekko // housut Mango // kengät Converse

Nää mun kuvat on ihan dorkia ku mulla on aina sama ilme. En esimerkiksi osaa olla kuvissa hymyilemättä. Mulla muuten alkaa ärsyttää tuo tukka ja harkitten tosiaan sen leikkaamista lyhyemmäksi. Oon vaan niin nössö etten saa aikaseksi!

Nyt alan tekemään läksyjä, jipii.

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.