xoxo

Tänään alkoi luennot vasta klo 12, joten sai nukkua pitkään. Oli ihana herätä kauniiseen auringonpaisteeseen, sinistä taivasta kun ei enää turhan usein nää. Ikävä kyllä sitä iloa ei kauaa kestäny, sillä paria tuntia myöhemmin ulkona satoi jo vettä, eikä se vielä ole lakannut. 

Värjäsin eilen muuten hiukset ja niistä tuli yllättävän hyvät! Yleensä kun laitan hiusvärin päähän, oli se sitten  sävyltään kullanruskeabeige tai keskiruskea, siitä tulee automaattisesti erittäin tumma, lähes musta. Mutta tällä kertaa väri ei tummunut ihan niin pahasti.

shortsit Zara // Kengät Vagabond
Tuli taas käytyä Hulluilla Päivillä ja hieman shopautettua :D Mutta ei pahasti. Ajattelin näyttää sitten loppu viikosta kaikki shoppailut yhtäaikaa, sillä niitä luultavasti tulee vielä vähän lisää, ainakin sen saunakiulun osalta. Tämän viikon jälkeen alkaakin shoppailulakko, tai pikemminkin kielto, yhtä poikkeusta lukuunottamatta.

Huomenna on viikon viimeinen koulupäivä, jee! Ikävä kyllä minun työviikkoni ei siihen lopu, vaan viikonloppuna olisi molempina päivinä töitä. Pakkohan nää mun shoppailut on jollain rahoittaakin :) 

Päivän juoksulenkki on jo tehty, joten illan ajattelin vain olla ja katsella tietokoneelta uusimman Gossip Girlin. Se onkin suunnilleen ainoita sarjoja joita seuraan, tai ainakin ainoa, jonka lataan netistä.-Lindsay

2 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.