vuosipäivän juhlintaa

Perjantai iltana vietimme siis poikaystäväni kanssa ensimmäistä vuosipäiväämme ja meillä oli kyllä huippu kivaa! Meillä tosiaan oli pöytävaraus klo 17 Ravintola Sokeri-Jussin Kievariin. Päälle tuli vaihdettua vähän siistimpää vaatetta.


 En ollut koskaan kuullutkaan moisesta ravintolasta, joten paikka tuli minulle täytenä yllätyksenä! Ravintola sijaitsee Oulun Pikisaaressa aivan keskustan tuntumassa. Ravintolassa oli á la carte lista, jolta löytyi myös perinteisiä suomalaisia ruokia. Me päädyttiin herkuttelemaan oikeen kunnolla ja valitsimme molemmat härän sisäfilepihvit erilaisilla herkuilla. Annokset oli erittäin kookkaita, joten nälkää ei todellakaan jäänyt vaikka se hirmuinen olikin ennen ruoan saantia! Voin kyllä suositella ravintolaa kaikille, jotka haluavat käydä illastamassa vähän erilaisessa miljöössä :)


Ruokailun jälkeen suunnitelmat oli avoinna. Poljimme leffateatterille, mutta leffatarjonta oli melko kehnoa ja seuraavat leffat olisi alkaneet vasta reilun tunnin päästä. Menimme sitten Cafe Biskettiin jälkiruuille miettimään illan jatkoa. Aikaisemmin oli ollut puhetta, että menisimme Pelibunkkeriin pelailemaan pelejä ja päätimme jatkaa matkaa sinne. Pelibunkkerissa on tarjolla erilaisia pelejä mm. Nintendo Wii, biljardia, ilmakiekkoa, minigolffia yms. Opiskelijalle 8 euroa maksavalla "pelibuffetilla" saa pelata pelejä niin paljon kuin haluaa. Ja aika pelien parissa kuluu kuin siivillä!


Pelejä tuli pelattu hikipäässä reilu parisen tuntia! Minä yllättäen olin lähes aina tapiolla... Pelien jälkeen ilta jatkuikin näiden parissa:


Oli minun vuoro valita leffa, joten valitsin leffan, jonka olin halunnut nähdä jo pitkään aikaan, mutta jostain syystä poikaystävä ei ole ollut niin mielissään tästä valinnasta... Tykkäsin kyllä, mutta miksi loppujen aina täytyy olla niin surullisia?

Päivällä poikaystävä toi minulle yhden ruusun ja esittelen myös poikaystävälleni antamani Armani Exhangen kellon. Minun lahja on vielä nettikaupan toimitettavana, joten se pääsee esittelyyn myöhemmin :)
 

Viikonloppuna onkin luvassa mm. töitä ja penkkiurheilua. Toivon mukaan saan myös itseni liikkelle...

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.