UGGs. Check!

Tänään alkoi Pukumiehessä S-etupäivät ja kävin kotiuttamassa sieltä jo maanantaina varatut UGG Bailey Buttonit. Viime syksynä poikaystäväni toi minulle ensimmäiset Ugg-bootsini (Classic Short chestnut) New Yorkista ja ilman niitä en olisi kylmää talvea selvinnyt! Kengät juurtuivat jalkoihini sen verran hyvin, että aloin toki haluamaan niitä myös toisessa mallissa ja värissä. Ja tässä on tulos:Oikeita Uggeja ei tosiaan voi verratakkaan niihin parin kympin feikkeihin, jotka minullakin ovat joskus olleet. Toki nekin on ulkonäöltään ihan kivoja, mutta laatua ne ei ole nähneetkään. Käytin omiani Uggejani viime talven tosi ahkeraan, mutta käytönjälkiä niissä ei ole tuskin ollenkaan! Ne ei ole menneet tuumaakaan linttaan ja ovat pitäneet muotonsa moitteettomasti. Pohjat on todellä jämäkkä ja tukeva. Varpaat pysyvät lämpimänä, eivätkä ne kastu läpi. Mutta onhan aidoilla Uggeilla hintaakin melkoisesti, niin saavat ne kyllä laadukkaat ollakin. Ymmärrän kyllä ettei kaikilla ole halua nuin paljoa Uggeista maksaa, kun saman tyyppiset kengät saa noin kymmenen kertaa halvemmalla :D Itse kuitenkin totesin sen viime talvena kannattavaksi ja panostin uusiin tänäkin vuonna. Nyt Ugg-kokoelmani on lähes täydellinen. Jotta se olisi minun mielestä täydellinen, tulisi siihen vielä lisätä sand väriset Classic Tall mallissa. Mutta mietitäänpä niitä sitten aikaisintaan vuoden päästä :D

Tänään tuli taas käytyä yliopistolla ja töissä. Aamulla ei ollut yhtään kuvausfiilistä. Enkä muuten muistanut kuvata sitä eilistä ostosta Vilasta... No ehkäpä laitan sen huomenna päälle niin se näkyy sitten siinä. Nyt minulla alkaakin loppukuun mittainen shoppailukielto.

neule Veromoda // paita Veromoda // vyö Zara // saappaat Nelly.com
Ah ihanaa, huomenna on perjantai ja minulla on lauantai vapaa! Pitää siis kehitellä jotain kivaa tekemistä.

-Lindsay

3 kommenttia

 1. ihanat ihanat uggit <3
  linttaaaa, tuu leville ;) me lähemä huomena puol 12 maissa ajeleen. ois kaks sänkyä vapaana. khihihihiii

  VastaaPoista
 2. Voi apua! En kestä, kun noita UGG:ja tursuaa joka kolosta, pian mäkin sorrun, tunnen sen luissani! :D

  VastaaPoista
 3. Laura, käännä vaan veistä haavassa ;( haluaisin niiiin paljon!!

  Maija, kehoitan vain luovuttamaan ja sortumaan ;) itse en ainakaan tule varmasti katumaan ostostani! :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.