syysloman fiilistelyä ja eilistä asua

Eilen oli aika hektinen päivä. Oli tosiaan se Tilastotieteen tentti, jonka jälkeen töitä oli klo 16-20 ja juna Rovaniemelle lähti klo 20:23. Junaan ehdin silti tosi hyvin, sillä Jape oli autolla odottamassa työpaikan ulkopuolella ja juna oli yllättäen myöhässäkin. Tentti meni ihan hyvin, muutamiin kompiin lankesin sanallisissa tehtävissä. Mutta nyt on sitten vihdoin syysloma! Ja tiedossa vaikka mitä kivaa :)

Eilen oli tosi kaunis, mutta kylmä päivä. Lämpöasteet tais olla koko päivän miinuksen puolella. Nyt täällä Rovaniemellä sataakin lunta! Maa on ihan valkoinen. Tässä olisi eilistä asua vähän useamman kuvan verran:

paita Mango // liivi Vila // kengät Ugg Australia Junassa minulla oli lukemisen MeNaiset-lehti, jonka vuoden tilauksen sain ilmaiseksi vaihtaessani puhelinliittymän. MeNaiset on ihan hyvä lehti, ei mikään ykköslemppari, mutta kyllä sitä lukee. Tässä lehdessä minua miellytti eniten juttu naisista, jotka elävät miestensä rahoilla ja juhlameikki- ja juhlavaatejutut.
Mainoksissa silmiin iski YourFacen kaunis mekko ja Vilan jännä kaksiosainen jumpsuit. En ole oikeen vielä sisäistänyt nuita jumpsuitteja käytössä, mutta tämä Vilan malli näyttää kokeilunarvoiselta!Siinäpä tuli oikea kuvapläjäys. Nyt aamupalaa ja sitten äidin kanssa vähän kaupunkia katsomaan.

-Lindsay

1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.