saturday's outfit

Eilen kävin kahden poikapuolisen kaverini tupareissa ja synttäreillä. Tuli oikea kotibile-fiilis, sillä asunto oli aivan täynnä porukkaa, suurimmaksi osaksi Rovaniemeläisiä, ja musiikki soi lujaa! Näki paljon tyyppejä joiden kanssa hengasi lukioaikoina paljonkin, mutta joita ei nyt ole nähnyt pitkiin aikoihin. Oli kyllä huippu bileet :) Itse olin liikkeellä kuitenkin ihan vain autolla. Illan asu:

shortsit ja farkkupaita Zara
Myöhemmin illalla, tai pikemminkin yöllä, katsoimme vielä Japen kanssa elokuvan Dear John. Minä yllättäen valitsin elokuvan ja Jape ei ollut kauhean innoissaan kyseisestä leffa-valinnasta. Leffan alku oli todella hyvä, mutta puolessa välissä sattunut juonen käänne pilasi minusta koko rakkaus-elokuvan :D Eikä koko juonen käännettä edes selitetty tarpeeksi hyvin, että miten niin pääsy käymään miten kävi! Argh. Katsokaa leffa niin tiedätte mistä puhun, en viitsi paljastaa juonta, jos joku on haluamassa katsoa sen :)

Laitan myöhemmin illalla vielä vihdoin ne perjantain muutamat ostokset! Nyt alan tekemään ruotsin esitelmää.

-Lindsay

2 kommenttia

  1. aah oon nahny ton leffan; must se oli vaa tajuttoman booooring:p ja se paaosa tytto, mul on varmaa huonot mielikuvat siit vielki ku se oli nii arsyttava mean girlseissa :D (mun lempi leffa;P)

    VastaaPoista
  2. Toi naisnäyttelijä on itseasias mun lemppari näyttelijöitä, Mamma Mian jälkeen :D Mean Girls on kyllä hauska :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.