palkkapäivä, paras päivä!

Olen ollut lomalla nyt viime perjantai illasta lähtien, mutta olo ei tunnu kyllä tippaakaan levänneeltä :D Olen viuhtonut paikasta toiseen ja joka päivä ollut paljon tekemistä, ettei hirveästi ole ehtinyt paikalla olla ja vain levätä. Mutta en valita, ihana viikko on ollut! Tänään kuitenkin tapahtui paluu arkeen illalla töiden merkeissä.

Päivällä käytiin kaupungilla palkkapäivän kunniaksi ostelemassa hieman uusia sisustusjuttuja makuuhuoneeseen. Kangastaulumme sai uuden kankaan Marimekosta. Samasta paikasta ostimme toisen kaivo-kuvioisen pussilakanasetin pariksi jo valmiina olleelle setille. Satiininen setti maksoi vain 29 euroa, kun normaalisti ne maksaa 64 euroa. Ostimme myös Pentikiltä Japen vanhemmille joululahjan, yksi siis jo vähempänä! Vilan mid season salesta tarttui myös pari juttua matkaan. Kuvaan ostokset varmaankin huomenna ja esittelen uudistuneen makuuhuoneemme!

Ja sitten päivän asua:

paita Veromoda // housut Pieces // saappaat Vagabond // korut Nomination

laukku Jimmy Choo for H&M // takki Ellos // huivi Burberry

Huomenna on taas luvassa työpäivä ja illalla kavereiden tuparit ja synttärit, joissa olisi tarkoitus ainakin piipahtaa! Sunnuntaiksi on varatuna kaamea kasa koulutehtäviä selätettäväksi, lovely.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Heips, kiva blogi sinulla! :) Kirjoitit Marimekolla olleen Kaivo-pussilakanoita hintaan 29e, oliko niitä minkä värisinä ja vielä jäljellä? Olen kauan himoinnut niitä itselleni :)

  VastaaPoista
 2. Noora, kiitos :) Nuita kaivo-lakanoita oli muistaakseni vain ruskeina ja punaisia alennuksessa, ruskeita sinne ainakin jäi aika monta. En kiinnittänyt kovin huomiota muihin :) Myös joitain muu kankaisia pussilakanoita oli!

  VastaaPoista
 3. Kävinkin hakemassa itselle kaksi pakettia :) Siellä oli enää ruskeita puuvillaisina ja pakkohan ne oli mukaan napata ;) Olen tosi kauan halunnut nuo tommoset ja normaalihinta niille on kyllä erittäin suolainen!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun vielä oli jäljellä! :) Joo normaalihinnat ovat kyllä melko suolaisia, varsinkin jos ostaa kaksi pakettia kerralla :) Ja nyt kun tarkemmin katsoin niin nuo munkin ostamat ovat kyllä puuvillaa, mutta mun mielestä ne on sitä puuvillasatiinia kumminkin, tai mitä se nyt onkaan. Kuitenkin sellaista pehmeämpää :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.