päivän asua ja ärsytystä!

Tilasimme kaksi viikkoa sitten uuden 160cm leveän jenkkisängyn Askosta. Tänään tuli viesti, että sänky on tullut varastolle ja olin aivan onneni kukkuloilla! Kaikki meni hyvin siihen asti, kun sänky tuli kotiin. Aloin purkamaan sänkyä muoveista ja huomasin, että toisen runkopatjan nurkasta oli kangasta hiertynyt rikki. Ajattelin että nooh, se on pientä, ei se haittaa. Mutta sitten kun aloin kiinnittämään jalkoja paikoilleen, yksi jalka ei mennytkään paikoilleensa. Reikä, johon jalka kuuluisi pyörittää, oli liian PIENI!! Argh, ärsytti ihan hulluna ja puheluhan siitä lähti sitten Askoon. Tässä nyt odotellaan sitte viikko vielä lisää uutta toista runkopatjaa... Sänky on kyllä pystyssä, mutta tuettuna kasalla lehtiä. 


Kävimme Japen kanssa etsimässä Marimekosta makuhuoneen seinälle uutta kangasta tauluun, sekä ostamassa sänkyyn helmalakanan, jottei valkoinen sänky menisi heti sotkuun. Ja koska pihalla alkoi satamaan taas räntää, tarttui kaupasta mukaan syksyn ensimmäinen Glögi-purkki.

Päällä puin vain karvaliivin ja paksun neuleen, koska en odottanut taivaalta alkaan sataa. Onneksi päässä oli kuitenkin pipo.

karvaliivi Vila // neule H&M // laukku Longchamp // kengät H&M // pipo Nelly.com

Houkutteleepa hulluna lähteä pihalle lenkille, mutta ei kai se muu auta. Tai sitten jään vaan sohvan nurkkaan juomaan sitä glögiä...

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.