päivän asua & asoksen mid season sale

Argh olen niin tympiintynyt yhteen nettikauppaan. Poikaystäväni tilasi minulle vuosipäivälahjan netistä (19.9) ja kun silloin kysyimme toimitusaikaa, he vastasivat, että se on noin 2-3 viikkoa. Nyt kun laitoimme viestiä sinne paria viikkoa tilauksen jälkeen, että joko toimitusaika olisi varmistunut, he sanoivat, että toimitus on siirtynyt vielä neljän viikon päähän! Tänään laitoimme sitten viestiä, että haluamme perua kaupan ja tilataan lahja muualta, josta se tulisi varmasti nopeampaa. Saa nähdä, koska rahat palautuvat tilille.

Sitten jotain kivempaa! Ainakin Asoksella ja H&M:llä on alkanut mid season sale. Asoksen aletarjonnassa oli paljon ihania mekkoja tarjolla ja kokosin lempparini alle. Möin vastikään kirpparilla ainakin viisi juhlamekkoani, joten sen varjolla vaatekaapin täydennyshän olisi ihan sallittua ;) Ensimmäisenä hakusessa on kuitenkin pikkumusta pikkujoulu -kautta ajatellen.
Ja päivä meni yllättäen taas yliopistolla. Tosi monipuolisia ja mielenkiintoisia nää mun tekemiset. Huomenna alkaa Hullut Päivät ja saa nähdä kuinka aikaisin tulee sinne rynnittyä. Sen verran kuitenkin tiedän, että jos jotain tiettyä sieltä lähtee hakemaan kannattee olla mahdollisimman aikaisin liikkeellä, sillä ainakin täällä Oulussa suosituimmat tuotteet loppuvat paljoa ennen puolta päivää! Jotkut jopa puolessa tunnissa.

Osana päivän asua oli tänää Vilan karvaliivi, jonka ostin alkusyksystä Helsingistä. Olin kokeillut kyseistä liiviä jo viime syksynä, mutta tyhmä kun olin jätin sen ostamatta ja harmittelin jälkikäteen. Onneksi ostin sen nyt  sillä voisin pitää sitä päällä vaikka joka päivä!

paita Gina Tricot // kengät Vagabond
Huomenna kerron sitten tuliko sieltä Hulluilta Päiviltä löydettyä mitään!

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Itselläkin on juuri menossa tiukka mekon metsästys. Tahtoisin synttäreilleni uuden kivan mekon :). Tällä hetkellä vaihtoehtoina Asos tai Nelly.com :) oletkohan tilaillut Asokselta jotain ennen? Mitä mieltä olet? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä juu pari viikkoa sitten tuli ensimmäinen tilaus asokselle tehtyä :) Kaikki hoitui kyllä tosi helposti, jos vaan on luottokortti. Tuotteet tulee maksaa tilauksen yhteydessä. Otin lisäksi vielä nopeamman toimituksen joka maksoin 14e, mutta sitä en suosittelisi, jos ei ole parista päivästä kiinni, sillä ei se toimitus mitenkään erityisen nopeaa ollut (7 arkipäivää) ja tilatessa normaalilla nopeudelle tuotteet tulee about 2 päivää myöhemmin. Ainoa miinuspuoli asoksessa on se, että jos haluaa palauttaa tuotteita, niin postikulut joutuu maksaa itse. Ja nyt kun jouduin palauttamaan koko paketin väärien kokojen takia, niin ilmeisesti he eivät palauta edes niitä postikuluja mitä niiden toimittamisesta koitui mulle, kuten esim. H&M:llä palautetaan nekin. Koot vastasi ainakin näissä asoksen oman merkin tuotteissa hyvin suomen kokoja! Ajattelin vain itse niiden olevan pienempiä ja tilasin kokoa liian isot :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.