Mmm, my Michael Kors

Tänään saapui postista mahtava ylläri! Poikaystäväni osti minulle vuosipäivälahjaksi uuden kellon ja sen tilaamisessa oli aluksi pieniä vakeuksia. Liike, josta alunperin kellon tilasimme, ilmoitti kaksi viikkoa tilauksesta, että toimitus siirtyy vielä neljän viikon päähän ja toimitus olisi mahdollisesti ollut 1.11! Peruimme tilauksen liikkeestä, koska ei huvittanut odotella niin kauaa. Peruutus sujui hyvin, rahat palautuivat tilille viikossa. Kun aloin etsimään kelloa muista liikkeistä tai vaihtoehtoisesti jotain muuta mallia, koin iloisen yllätyksen ja hakemani kello olikin tullut Asoksen valikoimaan! Asoshan oli meille jo ennestään tuttu, joten sieltä tilaaminen oli helppoa. Tilasimme ihan normaalilla toimituksella kellon viime viikon perjantaina ja se tuli jo tänään! Olemme pari kertaa aikaisemmin tilanneet pikatoimituksena, joka maksaa 7e enemmän kuin normaali postitus ja se on kestänyt 8 päivää. Suosittelen tilaamaan siis ihan normaalilla toimituksella sillä ainakin tässä tapauksessa se oli huomattavasti nopeampi. Mutta siinä se nyt on, minun Michael Korssin kello:MK 5076

Kuvissa kelloa ei vielä ole pienennetty ja kävinkin pienentämässä sen samantien Timanttisilla. Luulin, että joutuisin jättämään kellon liikkeeseen ainakin päiväksi, mutta homma hoidettiinkin heti ja siinä meni 5 minuuttia, sekä hinta oli huimat 3 euroa.

Illalla oli myös Oulun VILAn kanta-asiakasilta johon olin itseni ilmoittanut. Kaikki tuotteet oli illan aikana -20% ja tarjolla oli täytettyjä tuulihattuja, viiniä ja karkkeja. Kokeilin vaikka mitä, mutta mukaan valikoitui vain yksi juttu, jonka tietenkin unohdin sitten kuvata. Esittelen sen sitten huomenna yhden toisenkin vähän isomman ostoksen yhteydessä ;)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.