makuuhuoneen uusi sisustus: black&white


Tässä olisi sitten kuvia makuuhuoneen uudesta sisustuksesta. Aikaisemmin värimaailma oli ruskea/beige/valkoinen, mutta nyt se vaihtui mustavalkoiseksi. Tykkään makuuhuoneesta nyt todella paljon!

Uusia juttuja makuhuoneessa on taulun kangas ja verho Marimekosta ja päiväpeitto Ellokselta. Pentikin pallolamput yöpöydillä sekä huonekalut ovat entuudestaan. Yöpöydät ovat Jyskistä, jenkkisänky Askoista ja lipasto Ikeasta.
Verhon sain äidiltäni ja se on Marimekon Villi ja vapaa -kangasta. Verhon takana on parvekkeen ovi.


Minun yöpöydällä on lampun lisäksi Japen kuva ja Pentikin "kulho", jossa säilytän päivittäin käyttämiä korujani.

Japen yöpöydällä on tuparilahjaksi saadussa Stockmannin kehyksissä meidän molempien 1-vuotis kuvat.


Seepra Tallinnasta
tuoli Isku // taulu lahja äidiltä


Kangastaulu on alunperin tehty taidekehystämöllä ja alkuperäisenä kankaana siinä on sama Marimekon Ananas-kangas, mutta vihreänä. Kun kankaaseen kyllästyin, siihen päälle ostettiin uusi kangas, joka kiinnitettiin taulun takapuolelle nastoilla. Harmaa kangas on nyt neljäs kangas, joka taulussa on. Vihreä kangas on aikoinaan tauluun kiinnitetty niiteillä ja on siinä kiinni yhä uuden kankaan alla.

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Kivan näköistä tuo verhokangas! En tiennytkään, että Marimekolla on tuollaista kangasta. Ja Pentikin lamput, ihanuutta <3 :)

  VastaaPoista
 2. Joo tuo verho ei ole aivan niitä klassikoimpia kankaita, niin ehkä ei ole sattunut silmään :) Itsekin pidän nuista Pentikin lampuista kuin hullu puurosta ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis makuuhuone teillä! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) mekin tykätään eikä oo vielä ainakaan yhtään alkanut kyllästyttää ;)

  VastaaPoista
 5. ihanat noi pentikin valaisimet ja muutenkin kaunis makuuhuone! :) kummat pentikin valaisimissa kyseessä, isommat vai pienemmät jalat?

  VastaaPoista
 6. Makuuhuoneessa on ne pienemmät jalat, isommat ois ehkä vielä paremmat. Nuo kun oli jo valmiina, alunperin siis muussa käytössä, niin ei viitsi ostaa uusia isoja :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.