Loving my Marimekko

On se aina vaan yhtä ihana tunne kun tietää, että kouluviikko on ohi! Tänään juhlistimmekin sitä Amarillon after work buffetissa. Naamaan tuli ahdettua wingssejä, lohkoperunoita ja nachoja aika hyvin. Onneksi olin paastonnut sitä varten koko päivän :D

Päälläni oli tänään Marimekon Borneo-tunika. Voi kuinka pidänkään tuosta tunikasta, vaikka se onki kokoa XL! :D Vyötäröllä pitää olla vyö tai muuten se näyttää päällä jätesäkiltä. Olin etsinyt tunikaa kesästä 2009 asti tuloksetta, kunnes viime keväänä se löytyi roikkumasta Oulussa ale-rekistä. Äitini osti tunikan ensin itselleen, mutta kokeiltuani sitä kotona totesin, että haluan sen itselleni ja tarjouduin ostamaan sen. Äiti ei tarjoukseen suostunut, mutta paria viikko myöhemmin hän löysi saman tunikan pienemmässä koossa ja eri kuosilla Rovaniemeltä, joten hän luovutti ylimääräisen tunikansa minulle.

tunika Marimekko // kengät Vagabond

Koska asu oli väritykseltään niin mustavalkoinen, lakkasin kynteni roosan värisiksi hieman piristystä tuomaan. Pidän H&M:n kynsilakoista, sillä hintaansa nähden ne pysyvät kynsissä todella hyvin ja värivalikoimasta löytyy vaikka mitä kivoja värisävyjä.

kello Esprit // kynsilakka H&M sävy Get a Rose 4 Me

Viikonlopun suunnitelmat eivät ole kovin hurjia, sillä molempina päivinä on luvassa töitä.

-Lindsay

2 kommenttia

  1. ah, wingssejä! emulle tässä yks päivä harmittelinki ko et asu enää rollossa, ni ei tuu käytyä enää wingstonissakaa :D

    VastaaPoista
  2. voih, Wingston <3 joo oon joutunu tyydyttää mun wingssihimoja ihan muilla antimin :(

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.